Çözüldü Windows kurulumunda "yeni bir bölüm oluşturamadık" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tr_temhA

Hectopat
Bu şekilde hata veriyor. Diski sildim bir şey değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tr_temhA etchdroid yazılımı iş görür, açık kaynaklıdır ve fdroid de bulunmakta.

Tam da onu soracaktım. Şu an ona yüklüyorum Windows'u.

Tam da onu soracaktım. Şu an ona yüklüyorum Windows'u.

Yükledim taktım birkaç yazı geldi ve kabul etmedi.

@Tr_temhA etchdroid yazılımı iş görür, açık kaynaklıdır ve fdroid de bulunmakta.

Linux yüklüyorum ardından ISO yazıp Windows'a tekrar deneyeceğim.

Hocam balenaEtcher ile ISO oluşturdum. Boottan USB'yi seçince siyah ekran geliyor sonra yeniden başlatıyor bilgisayarı.

Son düzenleme:
balenaEtcher ile yaşadığınız sorun hakkında bir fikrim yok maalesef.

Sanırım kafayı yiyeceğim. Alt tarafı Windows 10 geçecektim bu kadar zor olmamalıydı. Mecbur Vento'yu tekrar deneyeceğim sanırım.

Sanırım kafayı yiyeceğim. Alt tarafı Windows 10 geçecektim bu kadar zor olmamalıydı. Mecbur Vento'yu tekrar deneyeceğim sanırım.

Hocam şimdi disk GPT mi olmuş oluyor ben Vento'yu MBR olarak yazdırdım.

Son düzenleme:
Yahu ben bile kafayı yedim ve takipteyim. Acayip bir sorun.
Böyle sorun olamaz diyorum ama oluyormuş işte. Disk sanki yazma korumalı gibi.
Diskin bozuk olmadığına eminiz değil mi?

@Tr_temhA hocam sorunun ne olduğunu ve çözümü öğrenebilirseniz mutlaka buraya da yazın ve mümkünse beni de etiketleyin lütfen.

Diskin boyutu neden 1 mb görünüyor yahu?

Son düzenleme:

O farklı bir disk hocam.

Her halükarda orada 1mb lık bir bölüm olmamalı idi.
O bölümlendirmeleri Windows kurulum USB si yapmış ise yanlış yapmış sanki. (Edit: sanki değil yanlış.)
Normalde başta 100mb+boot EFI bölümü, ortada sistem bölümü sonda da 1gb civarı kurtarma bölümü oluşur.

Tekrar ISO indirin. Bu sefer HOME versiyon olsun. Aslında her halükarda Home versiyon olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…