Windows kurulumunda yüksek performans için ayarlar nasıl olmalı?

ahmetoyunda0q

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hesap Kullanılmıyor
Sistemim kötü, en üst performans için bu ayarları nasıl yapmalıyım? Bilen cevaplarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230128_202205.jpg
    IMG_20230128_202205.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20230128_202213.jpg
    IMG_20230128_202213.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230128_202220.jpg
    IMG_20230128_202220.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 50
Telemetri ile ilgili her şeyi kapat.

Anlamadım hocam bilmiyorum da bu konuları açık kalması gereken şeyleri ve Windows Update ayarını söyler misiniz? Windows Update ayarı: Önemli ve önerilen, önemli, kapalı.

LTSC deneyebilirdiniz aslinda hocam.

Hocam artık bunu yükledim ayarlar nasıl olmalı biliyor iseniz yardımcı olur musunuz?

Anlamadım hocam bilmiyorum da bu konuları açık kalması gereken şeyleri ve Windows Update ayarını söyler misiniz? Windows Update ayarı: Önemli ve önerilen, önemli, kapalı.

Hocam artık bunu yükledim ayarlar nasıl olmalı biliyor iseniz yardımcı olur musunuz?
İkinci ve üçüncü resimdeki hepsini kapatabilirsin.

İkinci ve üçüncü resimdeki hepsini kapatabilirsin.

Teşekkür ederim peki ilk resimdeki açık olması gerekenler ve Windows Update ayarı ne olmalı onları da söylerseniz sevinirim Windows Update ayarı dediğim şey önemli ve önerilen güncelleştirme, önemli güncelleştirme, güncelleme yapma.

Teşekkür ederim peki ilk resimdeki açık olması gerekenler ve Windows Update ayarı ne olmalı onları da söylerseniz sevinirim Windows Update ayarı dediğim şey önemli ve önerilen güncelleştirme, önemli güncelleştirme, güncelleme yapma.
Eğer otomatik güncellemeleri istiyorsan açık kalabilir, kişisel bir tercih o.

Sistemim kötü, en üst performans için bu ayarları nasıl yapmalıyım? Bilen cevaplarsa sevinirim.

Sadece bu ayarlar yetmez. Windows 8.1 bence yeterince hızlı kurunca animasyon ve bazı gereksiz hizmetler kapatılabilir. O ayarları kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Windows 8.1'in güncellemeleri çok fazla ben yapmıştım uzun sürmüştü 80 taneyi geçiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı