Merhaba, yeni bir sistem aldım ve Windows 10'dan Windows 11'e yükseltecektim buraya kadar sıkıntı yok, lakin yükleme ortasında bir anda mavi ekran verip 0xc0000001 hatası verdi ve kendini kapattı. Tekrar açtıktan sonra ne kadar beklesemde bilgisayar kendini bootlayamadan tekrar ve tekrar mavi ekran verdi bu sefer hata kodu olarak "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" yazdı. Ardından başlatıcı onarma menüsüne attı. Sorun da burada başlıyor sistem yeni olduğundan ve kurma aşamasında Microsoft hesabıma giriş yapma aşamasına gelmeden hata verdiğinden başlatıcı onarma menüsündeki hiçbir şeyden faydalanamıyorum hesap ekleme kısmı yok şifremi unuttum kısmı var oraya bassam bile yeniden başlatıp bütün mavi ekran olaylarını tekrar başlatıyor.
Denediğim çözümler:
Bilgisayarı 3 kere kapatıp açarak başlatıcı menüsüne erişmek. (Gene hiçbir şeyi kullanamıyorum çünkü Microsoft hesabı ekli değil.)
Bilgisayarı sıfırlamayı denemek(daha hiçbir süreç başlatmadan hata verdi ve hata kodu filan yok)
Recovery Driver'ı USB'ye atıp çalıştırmak(bunun için 4 saat bekledim ve bilgisayarınız kurtarılıyor kısmı %10'a yaklaştığında "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION error" hata kodu verdi dosya olarak ise ntfs.sys dosyasını gösterdi)
CMD'ye erişip scannow atmayı deneyecektim ama gene Microsoft hesabı ekli olmadığından kullanmama izin vermedi.
Sistem.
*GV-N4070EAGle OC-12gd - Gigabyte RTX 4070 eagle OC 12 GB ddrx DLSS3 192 bit ekran kartı.
*Amd Ryzen 7500F 3.7 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm MPK işlemci.
*B650M S2H - Gigabyte B650M S2H 6400(OC) DDR6 soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX anakart.
* 32gdc Goodram 2x16 ırdm Black v 6400MHz CL32 DDR5 Dual kit RAM.
*Mld M300 1TB NVMe 2280 GEN3x4 M.2 SSD.
Denediğim çözümler:
Bilgisayarı 3 kere kapatıp açarak başlatıcı menüsüne erişmek. (Gene hiçbir şeyi kullanamıyorum çünkü Microsoft hesabı ekli değil.)
Bilgisayarı sıfırlamayı denemek(daha hiçbir süreç başlatmadan hata verdi ve hata kodu filan yok)
Recovery Driver'ı USB'ye atıp çalıştırmak(bunun için 4 saat bekledim ve bilgisayarınız kurtarılıyor kısmı %10'a yaklaştığında "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION error" hata kodu verdi dosya olarak ise ntfs.sys dosyasını gösterdi)
CMD'ye erişip scannow atmayı deneyecektim ama gene Microsoft hesabı ekli olmadığından kullanmama izin vermedi.
Sistem.
*GV-N4070EAGle OC-12gd - Gigabyte RTX 4070 eagle OC 12 GB ddrx DLSS3 192 bit ekran kartı.
*Amd Ryzen 7500F 3.7 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm MPK işlemci.
*B650M S2H - Gigabyte B650M S2H 6400(OC) DDR6 soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX anakart.
* 32gdc Goodram 2x16 ırdm Black v 6400MHz CL32 DDR5 Dual kit RAM.
*Mld M300 1TB NVMe 2280 GEN3x4 M.2 SSD.
Son düzenleyen: Moderatör: