Windows laptopa macOS kurmak mantıklı mı?

Groah

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM
128MB VRAM
AMD A4-9120e İşlemci
AMD Raedon R3 E.K
Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi amacım daha akıcı bir deneyim sizce mantıklı mı? Sistemim:
İşlemci: AMD A4 9120-E
Ekran kartı: Dahili ekran kartı.
RAM: 4 GB.
SSD: 128 GB Kingston.

MacOS her sisteme kurulamıyor, daha akıcı bir deneyim için Linux dağıtımlarına yönelebilirsiniz. Basit özelleştirmeler ile MacOS'e benzetebilirsiniz. Linux Mint Xfce kullanın.

Son düzenleme:
macOS her sisteme kurulamıyor, daha akıcı bir deneyim için Linux dağıtımlarına yönelebilirsiniz. Basit özelleştirmeler ile MacOS'e benzetebilirsiniz. Linux Mint Xfce kullanın.
Amacım MacOs a benzemesi değil daha stabil ve akıcı bir deneyim istiyorum W10 ghost nasıl.

Sanırım AMD sistemlere kurulabiliyormuş benim sistemimde AMD.

@Groah ghost yerine tiny 10 öneririm, Windows modlamak için kullandığımız NTLite yazılımının yapımcıların OS I, onun dışında Windows 10 LTSC 2016 kullanılabilir.

Sistem gereksinimleri ağırdır kuramazsınız bu sisteme.
Bu konular hakkında pek bilgim yok nasıl yapabilirim bir aorun yaşarmıyım. Bios şifremi unuttum birde nasıl açarım.

@Groah her BIOS'ta olmuyor diye hatırlıyorum ama bazı yollar ile BIOS şifresini kaldırmak mümkün, BIOS pilini çıkarıp takın belki sizde şifre sıfırlanır. Eğer "enter" tuşuna bastığınızda BIOS ekranı karşılıyorsa (admin modu yerine normal user modu gelecek) oradan halledebiliriz.

@Groah her BIOS'ta olmuyor diye hatırlıyorum ama bazı yollar ile BIOS şifresini kaldırmak mümkün, BIOS pilini çıkarıp takın belki sizde şifre sıfırlanır. Eğer "enter" tuşuna bastığınızda BIOS ekranı karşılıyorsa (admin modu yerine normal user modu gelecek) oradan halledebiliriz.
Cihaz laptop olduğu için bios pilini çıkarabileceğimi pek sanmıyorum. Nerede enter tuşuna basmam lazım birde.
Arkadaşım konuların altına farklı konunun sorusunu sorma kendin bir konu neyse biosu sıfırla
Konu açacak kadar önemli olmadığını moderatör arkadaşları fereksiz yormamam gerektiğini düşünüyorum. Ve bios sıfırlamayı bilsem yazmazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı