Windows laptoptan MacBook Air M1'e geçilmeli mi?

benttala

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Şu an halihazırda bir Windows oyuncu bilgisayarım var. Özellik olarak i5-10300H RTX 3050 Ti 16 RAM vs. 2 yıl önce heves ile satın almıştım cihazı oyun oynamak için fakat ne oyun oynamaya zaman bulabildim ne de hevesim kaldı. Üniversitenin son yılındayım. Tekrardan TYT çalışmaya başladım. Mevcutta olan dizüstü bilgisayarımın sahip olduğu özellikleri hiç kullanamadım. Artık zamanım da olmayacak kullanabilmek için. Ders çalışmaya başladığımdan beri bilgisayarımın şarj problemleri ile boğuşuyorum, toplam 57 dakika kadar bir batarya ömrü sunuyor. Bu nedenle kendi cihazımı takasta verip MacBook Air M1 almaya karar verdim. Taşınabilirliği ve verdiği şarj süresi beni gerçekten çok cezbetti. Oyun olarak sadece TFT oynuyorum, kalan zamanımda ise YouTube üzerinden konu anlatımları vs. izleyerek geçiriyorum. Kütüphaneye ya da herhangi bir kafe de ders çalışmak istediğimde priz arama derdi ve adaptörüyle birlikte yaklaşık 4 kilogram olan cihazımdan vazgeçmeli miyim?

(24 saat içinde geçeceğim gibi duruyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattıklarına göre MacBook senin için çok daha mantıklı duruyor. Geçebilirsin.

Anlattıklarına göre MacBook senin için çok daha mantıklı duruyor. Geçebilirsin.
Geçtim hocam şu an Macbook üzerinden yazıyorum. İlk deneyimim olarak 1 saat 34 dakika içerisinde %3'lük bir şarj kaybıyla birlikte ağzımın sularını akıtıyor. Mükemmel.

Yerinizde olsam MacBook yerine iPad'e geçerdim açıkçası. Dediğiniz senaryo için daha uygun bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
Hocam iPad 9, iPad Air 4 ve iPad Pro 2 kullandım, android tarafında da Samsung Galaxy S7 FE kullandım. 8 saatlik kullanımım sonunda Macbook tam bana göreymiş. Boşa geçmiş bir ömür gibi geliyor öncesi, eziyet çekmişim.

Ben de işte Gaming laptopumla %80 şarj ile 1 buçuk 2 saat dayanabiliyorum hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…