jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Dostlar bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim buraya başvurmak istedim. Öncelikle ücretsiz bir şekilde macOS işletim sistemine geçebilir miyim? 2. olarak ise sizce laptop olarak daha fazla performans mı alırım?
Dostlar bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim buraya başvurmak istedim. Öncelikle ücretsiz bir şekilde macOS işletim sistemine geçebilir miyim? 2. olarak ise sizce laptop olarak daha fazla performans mı alırım?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 16 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
3 338466 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 541 16 Temmuz 2022 #3 Tecrübeniz yoksa araştırmanızı çok iyi yapın.