Ben PC'ye Windows 8'in yanına Kali Linux kurdum dualboot olarak. İşte normal bi şekilde grub ekranı geliyor giriş yapıyorum vs. Ama bilgisayardan Windows 8'i silip (dualboot olmadan yani) bi tek Kali Linux kalmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Yani Windows'un kurulu olduğu disk alanını demi?
Eğer oysa birimi sil mi demem gerekiyor yoksa biçimlendir mi?
Bide Windows açık iken nasıl Windows'u silebilirim ki biraz bilgi verebilir misin kardeş?
Neden Windows açıkken silmeye çalışasın ki ? Kali Linux'tayken bir partition editor açıp Windows'un bulunduğu birimi sileceksin sadece. Bu kadar kolay.
Burdan yapmam gerekiyor değil m? (Bu kadar soru soruyorum ama umarım sıkmıyorumdur ilk defa böyle bi işlem yapacağım için yanlış bişey yapmak istemiyorum.)
Burdan yapmam gerekiyor değil m? (Bu kadar soru soruyorum ama umarım sıkmıyorumdur ilk defa böyle bi işlem yapacağım için yanlış bişey yapmak istemiyorum.)
Evet oradan yapacaksınız, Kali'ye bağlı olan partitionların hangileri olduğunu siz biliyorsunuz, (Linux'tan pek anlamam kusura bakmayın) onlar dışındakileri kaldıracaksınız. Estağfurullah ne sıkması.
Hiç Linux kullanmadım ama Windows 10 ve Windows 8.1 kullandım Dual-boot olarak. Windows 8.1'i kaldırmak istediğimde Windows 8.1'i kurduğum disk bölümünü biçimlendirip sildim sonra disk yöneticisinden bölümü kaldırıp C bölümüme ekledim boyutunu.