F funforgiven Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2018 #11 Açıkçası Boot-repair bile sorunumu düzeltememişti. BIOS'tan harddiski'i seçip Windows Boot Manager'ı veya grubu elle öne getirmem gerekiyor nedense.
Açıkçası Boot-repair bile sorunumu düzeltememişti. BIOS'tan harddiski'i seçip Windows Boot Manager'ı veya grubu elle öne getirmem gerekiyor nedense.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 29 Eylül 2018 #12 @funforgiven [Rehber] Windows 10 Üzerinden Refind Boot Manager Kurulumu Şunu denemeyi düşünüyorum ben.
@funforgiven [Rehber] Windows 10 Üzerinden Refind Boot Manager Kurulumu Şunu denemeyi düşünüyorum ben.
F funforgiven Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2018 #13 Benim sorunum üstteki yaptıklarımla çözüldü ama arkadaştaki sorunu refind ile çözmek zorunda kalmıştık. Şimdi attığın konuya baktım da alttaki tema güzelmiş, arkadaşa söyleyeyim yüklesin.
Benim sorunum üstteki yaptıklarımla çözüldü ama arkadaştaki sorunu refind ile çözmek zorunda kalmıştık. Şimdi attığın konuya baktım da alttaki tema güzelmiş, arkadaşa söyleyeyim yüklesin.