Windows Lisans Anahtarı ile Birden Fazla Bilgisayar Lisanslama

RADQN

Centipat
Merhabalar, ben bilgisayar toplarken yanında lisanslı Windows 8.1 almıştım. Faturada OEM olarak geçiyor. Sorum ise;
-Bu bilgisayardaki lisans anahtarı ile birden fazla bilgisayara lisanslı Windows kurabilir miyim? Sıkıntı çıkar mı?

Bilgisayar şu anda Windows 10 olduğu için konuyu buraya açtım. Ücretsiz yükseltme dönemine denk gelmiştim.
Teşekkürler.

evet kurabiliyorsun eğer sorun çıksaydı crackli lisans kodları olmazdı ben mesela crackli kullanıyorum yani başkasının lisansı birşey olmadı.

Retail aldıysanız, sadece tek bir bilgisayarda kullanabilirsiniz diye biliyorum, ama eğer Oem mak ise başka bilgisayarlarda da kullanabilirsiniz, ama sınırına ulaşırsa key gider.Sonuçta bu key size satıldığı gibi bir çok kişiye de satılıyor.

Arkadaşlar şu konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın. İnternetten araştırmama göre Retail Key'i farklı bilgisayara taşıyabiliyorsunuz. OEM Key'i girdiğiniz bilgisayarın anakartına sabitliyor ve anakart nereye giderse key oraya gidiyor. İki bilgisayarda aynı anda kullanılmıyor. Mak key ise şu şirketlere satılan belli kulanım limiti olan ve ucuza satılan key'ler. Yanlışım varsa düzeltin çok kafama takıldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı