A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Windows kullanıyordum sonra bu çıktı ne yapacağım para vermeden gitmesi için lisans olmasın gerekirse.
Arkadaşlar Windows kullanıyordum sonra bu çıktı ne yapacağım para vermeden gitmesi için lisans olmasın gerekirse.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.129 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 CMD'yi yonetici olarak çalıştır ve slmgr –rearm yazıp enter a bas yeniden başlatma ister sonrasında düzelmesi lazım.
CMD'yi yonetici olarak çalıştır ve slmgr –rearm yazıp enter a bas yeniden başlatma ister sonrasında düzelmesi lazım.
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 inflexible dedi: CMD'yi yonetici olarak çalıştır ve slmgr –rearm yazıp enter a bas yeniden başlatma ister sonrasında düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Akif baba qiyana dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Geri dönmeyi unuttum oldu teşekkür ederim hocam. Son düzenleme: 9 Haziran 2023
inflexible dedi: CMD'yi yonetici olarak çalıştır ve slmgr –rearm yazıp enter a bas yeniden başlatma ister sonrasında düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Akif baba qiyana dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Geri dönmeyi unuttum oldu teşekkür ederim hocam.