yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Benım kullanmadıgım bir PC var ve bir de FreeDOS bir laptopum var. Kullanmadıgım PC'nin lisansını laptopa aktarabılır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Benım kullanmadıgım bir PC var ve bir de FreeDOS bir laptopum var. Kullanmadıgım PC'nin lisansını laptopa aktarabılır mıyım?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 yusuamafyok dedi: Benım kullanmadıgım bir PC var ve bir de FreeDOS bir laptopum var. Kullanmadıgım PC'nin lisansını laptopa aktarabılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu anakarta bağlı bir şeydir yapamazsınız. Microsoft hesabı ile yapma şansınız var.
yusuamafyok dedi: Benım kullanmadıgım bir PC var ve bir de FreeDOS bir laptopum var. Kullanmadıgım PC'nin lisansını laptopa aktarabılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu anakarta bağlı bir şeydir yapamazsınız. Microsoft hesabı ile yapma şansınız var.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Nisan 2023 #3 Eğer lisansı Microsoft hesabınıza tanılarsanız, evet.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 1 Nisan 2023 #4 OEM ise başka bilgisayara aktarılamaz.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.944 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 cumali_032 dedi: Hayır, bu anakarta bağlı bir şeydir yapamazsınız. Microsoft hesabı ile yapma şansınız var. Genişletmek için tıkla... Niye yapamasın? Key retail ise?
cumali_032 dedi: Hayır, bu anakarta bağlı bir şeydir yapamazsınız. Microsoft hesabı ile yapma şansınız var. Genişletmek için tıkla... Niye yapamasın? Key retail ise?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #6 Crownguard dedi: Niye yapamasın? Key retail ise? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile yapma şansınız var dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Crownguard dedi: Niye yapamasın? Key retail ise? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile yapma şansınız var dedim.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.944 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #7 cumali_032 dedi: Microsoft hesabı ile yapma şansınız var dedim. Genişletmek için tıkla... İyi de illa Microsoft hesabı ile yapmasına gerek yok ki. Key retail ise Etkinleştirme ayarından anahtarını öğrenip yeni bilgisayara girebilir.
cumali_032 dedi: Microsoft hesabı ile yapma şansınız var dedim. Genişletmek için tıkla... İyi de illa Microsoft hesabı ile yapmasına gerek yok ki. Key retail ise Etkinleştirme ayarından anahtarını öğrenip yeni bilgisayara girebilir.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #8 Crownguard dedi: İyi de illa Microsoft hesabı ile yapmasına gerek yok ki. Key retail ise Etkinleştirme ayarından anahtarını öğrenip yeni bilgisayara girebilir. Genişletmek için tıkla... Belki farklı PC'den aynı hesabı bağlarsa, daha kolay olacağını düşünüyorum. Tabii ki alternatifleri var retail key olarak anahtarıda öğrenebilir.
Crownguard dedi: İyi de illa Microsoft hesabı ile yapmasına gerek yok ki. Key retail ise Etkinleştirme ayarından anahtarını öğrenip yeni bilgisayara girebilir. Genişletmek için tıkla... Belki farklı PC'den aynı hesabı bağlarsa, daha kolay olacağını düşünüyorum. Tabii ki alternatifleri var retail key olarak anahtarıda öğrenebilir.