Windows lisansınızın süresi yakında dolacak hatası (OEM key)

Yer
Tottenham
6-7 ay önce tandık bir bilgisayarcıdan PC'ye Windows kurmasını istemiştim. O da bana orjinal OEM key'li Windows kurduğunu söylemişti fakat şimdi böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? İnternetten yeni bir key alsam ve aktifleştirsem düzelir mi bu sorun?
(Windows 10 Pro)

Son düzenleyen: Moderatör:

Düzelir. Ancak temiz kurulum yapın. Bu bilgisayarcı sana crack Windows kurmuş büyük ihtimal.

Windows'u kurarken Key'siz de kurabiliyorsunuz. Sanırım öyle yapmış, internetten ucuz bir meblaya Key satın alabilirsiniz fakat ben doğru yoldan yapmak istiyorum derseniz de orijinal lisansın bedelini ödersiniz. Lisansınız geçse de kullanmaya devam edebilirsiniz. Tek farkı kişiselleştir menüsü kullanamazsınız ve sağ altta watermark belirir. En net farklar bunlar yani.

Ya aslında evet en mantıklısı bu bende temiz kurulum yapmak istiyorum ancak PC'de çok fazla önemli okul ile ilgili dosyalarım vs. var 4TB civarı direk yeni Key alıp kullansam sorun çıkar mı?

Çalışır ama bir virüs taraması yapın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın.

Süreli key aktif etmiş. Büyük ihtimalle keyi silip tekrar girerseniz süre yenilenir.

Crack lisans kullanıldı büyük ihtimalle bu yüzden bu hatayı alıyorsun. SağlamLisans sitesinden 50 TL gibi bir fiyata Key satın alıp sorunsuz kullanabilirsin.

Süre yenilenir derken ? Keylerin belirli bir süresimi var, süresiz key yokmu hiç ?
Bazıları deneme süresi gibi birşey bende tam bilmiyorum ama önceden yapmıştım. İnternetten ucuza key alıp yapın o daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…