Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #11 aliiqiisiw dedi: Ggos link var mı acaba 4 GB RAM var çalıştırımı bir de Genişletmek için tıkla... Böyle birşey buldum ama... getggos - Overview
aliiqiisiw dedi: Ggos link var mı acaba 4 GB RAM var çalıştırımı bir de Genişletmek için tıkla... Böyle birşey buldum ama... getggos - Overview
aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 179 26 Kasım 2022 #12 Demorlius dedi: Böyle bir şey buldum ama... getggos - Overview Genişletmek için tıkla... iOS link bulamadım
Demorlius dedi: Böyle bir şey buldum ama... getggos - Overview Genişletmek için tıkla... iOS link bulamadım
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #13 aliiqiisiw dedi: iOS link bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linklere bakın.
aliiqiisiw dedi: iOS link bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linklere bakın.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #14 aliiqiisiw dedi: Güvenilir olmayabilir ama zaten video ve gezinmek için kullanacağım içinde bilgilerim olmaz az RAM kullanması yeterli Genişletmek için tıkla... Video ve gezinmek ise tek amacınız. Chrome OS kullanabilirsiniz.
aliiqiisiw dedi: Güvenilir olmayabilir ama zaten video ve gezinmek için kullanacağım içinde bilgilerim olmaz az RAM kullanması yeterli Genişletmek için tıkla... Video ve gezinmek ise tek amacınız. Chrome OS kullanabilirsiniz.
aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 179 26 Kasım 2022 #15 RekOs v0.4 kurcam belki iyi gelir Grizi dedi: Video ve gezinmek ise tek amacınız. Chrome OS kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
RekOs v0.4 kurcam belki iyi gelir Grizi dedi: Video ve gezinmek ise tek amacınız. Chrome OS kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 26 Kasım 2022 #16 Bende 2GB RAM var Ognitorenks Windows 10 kurmuştum ama çok yararlı olmamıştı başka bir ISO varmı?