Windows loader extreme sonrası açılışta çift seçenek sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eminalisecici

Megapat
Arkadaşlar windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. Aktifleştirmek için windows loader extreme programı ile aktifleştirdim.Bir sorun yok. Ama windows başlatılırken ''Chose your operating system'' seçeneği çıkıyor. Alt taraftada Windows 7 ve Windows 7 Loader XE seçenekleri var. Acaba windows üzerine windows mu kurdu bu şerefsiz program.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ancak merak etmeyin windows kurmamış siz sadece windows 7'yi seçin ve devam edin bir daha çıkmaz.

Ancak merak etmeyin windows kurmamış siz sadece windows 7'yi seçin ve devam edin bir daha çıkmaz.
Windows 7'yi seçince aktifleştirilmemiş hali ile açıyor. Diğerini seçince de aktifleştirilmiş halini açıyor.

Lazım olan bir kaç program ve oyunu çalıştırmadığı için buna geçtim. Sonra döneceğim zaten.

Sen windows 8.1'de hangi oyunu çalıştıramadın. Ben 2000 yılında çıkan oyunları bile sorunsuz çalıştırdım.

Her Windows 7 konusuna 8.1 kurun denilmesinden bıktım artık. Zaten her zaman söylüyoruz 8.1 kurun diye kurmuyorsa kurmasın. Kendi bileceği iş. Biz çözümle ilgili cevaplar yazmaya bakalım.

Tek Windows kurulu sizde şu an. O program da güvenilir değildir. Microsoft Toolkit ile deneyin.

EasyBCD kurduktan sonra Boot menüsünü düzenleyebilirsin. Ya da Bilgisayar'a sağ tık > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar > İşletim sistemleri listesini gösterme süresi.

Korsan kullandığından dolayı konuyu kapatıyorum. Ayrıca Loader kullanacaksan da DAZ'ınkini kullan. Ah şu gençlik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı