Windows logosu sonrası siyah ekran

Keremyl0

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, son bir haftadır bilgisayarım açılırken Windows logosundan sonra siyah ekran kalıyor çözümünü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, son bir haftadır bilgisayarım açılırken Windows logosundan sonra siyah ekran kalıyor çözümünü bulamadım.

Genelde grafik sürücüsü sorunundan kaynaklanıyor, o Windows logosu varken PC'ye 3-4 kere reset atın otomatik kurtarmaya girmek için. Sonra ağ ile güvenli moda girip DDU yükleyip kurun ve çalıştırın. Büyük ihtimalle artık normal moda girebileceksiniz, o zaman da ekran kartınızın sürücülerini yükleyin.

@Teknocuk art arda birkaç reset sonucu veya siyah ekranda yaklaşık 10 dk bekledikten sonra geliyor.
@345582 onarım yapmayı denedim fakat sadece onarımdan sonraki açılış düzgün gerçekleşiyor.(Ekran kartı driver silme olayını müsait bir zamanda deneyeceğim.)

Sorun yüksek ihtimal depolama biriminde. HDDTUNE ile Error Scan taraması yapın vresonucu buraya atın.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 1606201596800.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…