Çözüldü Windows Logosunda sistem takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tamam herhangi bir kafeden ya da bilgisayarınız varsa, anakartın en son BIOS sürümünü indirin. Bir USB belleğe ayıp bilgisayara takin. Anakartın BIOS menüsüne girip, BIOS güncelleyin.

Anladığım kadarıyla eski HDD'den Boot etmeye çalışıyorsunuz, yeniden kuruluma gittiniz zaman çözülür büyük ihtimalle.

başlığı açtık dan bir kaç gün sonra bir bilgisayarcıya verdim, bilgisayarcıya sallıyorlar beni 2 haftadır, güç kaynağı yanmıştı vatana verdim başka bir güç kaynağı taktım kasaya 400w yeterli olması gerekiyor, en azından sorunu çözmek için ama adamlar güç kaynağı gelsin öyle bakalım diyorlar, nesil uyumsuzluğundan bahsettim, en azından biosu güncelleyin de sorun belki çözülür dedim bizim yetkimiz yok yetkili servise göndermelisin dediler yarın gidip kasayı geri alıcam, aynı yer bana daha önce de dizüstü bilgisayarımı tamir ederken çok sallamıştılar şimdi nabıcam bilmiyorum, kendim bios güncellemesi yapmak istemiyorum sorun çıkar diye, başka bir bilgisayarcıya versem aynısını yapar mı bilmiyorum, sorunun ne olduğunu tam olarak bilsem kendim bir şekil de çözerim

Konu çözüldü ve araştırmalarıma göre bu anakart çok rastlanan bir sorunmuş bios güncellenince düzeldi. satın alınırken söyleyin veya not olarak söyleyin güncel bios lu diye yoksa benim gibi aylarca uğraşa bilirsiniz.

Bende de aynı sorun ama her şey güncel ne yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…