Windows LTSC'de "bu ayarlardan bazıları kuruluşunuz tarafından yönetilir." yazısı normal mi?

Findowry

Decapat
Önemli: Kullandığım versiyon, Windows 11 LTSC 2024'dür ve 24H2 üzerine kuruludur.
Merhaba, sanal makinede Windows işletim sistemleri deniyorum çünkü bilgisayara Linux-Windows bir sistem dualboot şekilde kurabilmeyi düşünüyorum. İşletim sistemi önerisi vermeseniz olur. Direkt konuya gireceğim, Windows 11 IoT Enterprise LTSC evaluation 24H2 sistemi kurar kurmaz ne yaparsam yapayım "bu ayarlardan bazıları kuruluşunuz tarafından yönetilir." diyor. ISO dosyasını direk Microsoft'un orijinal sitesinden yani şuradan aldım ve sistem de X64:
Yeni bir sanal makinede de denedim, sistem kurulur kurulmaz ayarlara baktım durum böyle. Bir de önemli şeyleri açamıyorum:

1737380082106.png

Ekran Görüntüsü - 2025-01-20 16-33-00.png

Etki alanına baktım, bilgisayar bir iş bilgisayarı olarak görünüyor. Değiştirdim ev bilgisayarı diye ama çalışmadı, çünkü meğerse değişmemiş. Ben kaydete basar basmaz tekrar iş bilgisayarı olarak ayarlıyor.

1737380558971.png

Bunu ev bilgisayarına alınca da sürekli değişince de iş ağını seçip devam ettim.

1737380600869.png

Bu sefer burada da etki alanını değiştiremiyorum yine değişti gibi oluyor ama sayfayı tekrar açtığımda bakıyorum değişmemiş.

kuruluşunuz tarafından yönetilir olayı ve bazı kişiselleştirme özelliklerini kısıtlaması normal bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı