Windows lütfen bekleyiniz hatası

Mert Demirci.

Centipat
Arkadaşlar iyi günler bilgisayarımı başta açarken disk taramasını geçmek için tuşa basın diyordu. Bastım lütfen bekleyiniz ekranında kaldı. Tekrar restart atıyorum yine aynı hatayı veriyor. Bu arada HDD kullanımı % 100 ve sağ altta bildirim yerinde sürücü hatalarını onarmak için yeniden başlatın yazısı geliyordu. Lütfen yardımcı olun üniversite öğrencisiyim bana lazım bilgisayarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tuşuna uzun süre basılı tutun o ekranda kapansın bir daha açın. Disk taraması gelene kadar bu şekilde yapın.

İhtimaller dahilinde. Sonuçta mekanik disk. Arıza yapması normal. Eğer disk onarımı yapıldıktan sonra açılırsa HD Tune ile taratıp sonuçları buraya yüklersiniz. Daha net yardımcı oluruz.

İhtimaller dahilinde. Sonuçta mekanik disk. Arıza yapması normal. Eğer disk onarımı yapıldıktan sonra açılırsa HD Tune ile taratıp sonuçları buraya yüklersiniz. Daha net yardımcı oluruz.

Hocam bir de Windows 10 için 120 GB SSD oyunlar için ise 480 GB SSD almayı düşünüyorum oyunlarım 40 50 GB kadar sizce olur mu? Bir de HDD'yi kullanmayacağım.

HDD kullanmama tercihiniz gayet doğru. Oyunlarınız için şuanda yeterli fakat ilerleyen zamanlarda yetersiz olabilir. Oyunların boyutları artık tanesi 70-80 GB seviyesinde geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…