M Mert Demirci. Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 85 10 Mayıs 2020 #11 Fenxy dedi: HDD kullanmama tercihiniz gayet doğru. Oyunlarınız için şu anda yeterli fakat ilerleyen zamanlarda yetersiz olabilir. Oyunların boyutları artık tanesi 70-80 GB seviyesinde geziyor. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO oynayacağım.
Fenxy dedi: HDD kullanmama tercihiniz gayet doğru. Oyunlarınız için şu anda yeterli fakat ilerleyen zamanlarda yetersiz olabilir. Oyunların boyutları artık tanesi 70-80 GB seviyesinde geziyor. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO oynayacağım.
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Mayıs 2020 #12 Mert Demirci. dedi: Sadece CS:GO oynayacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman fazlasıyla yeterli olur.
Mert Demirci. dedi: Sadece CS:GO oynayacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman fazlasıyla yeterli olur.
M Mert Demirci. Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 85 10 Mayıs 2020 #13 Fenxy dedi: O zaman fazlasıyla yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam deniyorum olmuyor nasıl güvenli modda başlatacağım?
Fenxy dedi: O zaman fazlasıyla yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam deniyorum olmuyor nasıl güvenli modda başlatacağım?
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Mayıs 2020 #14 Mert Demirci. dedi: Hocam deniyorum olmuyor nasıl güvenli modda başlatacağım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra peş peşe F8 tuşuna basın.
Mert Demirci. dedi: Hocam deniyorum olmuyor nasıl güvenli modda başlatacağım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra peş peşe F8 tuşuna basın.
M Mert Demirci. Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 85 10 Mayıs 2020 #15 Fenxy dedi: Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra peş peşe F8 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kurtarılamadı hatası veriyor son çare yarın format atacağım önerileriniz için teşekkür ederim.
Fenxy dedi: Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra peş peşe F8 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kurtarılamadı hatası veriyor son çare yarın format atacağım önerileriniz için teşekkür ederim.