Windows M.2 SSD'ye mi kurulmak zorunda?

Matsub

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarımda zaten SATA SSD var, onda yer kalmadığı için M.2 aldım ve bunu bilgisayarcıya dedim. O da dedi ki Windows'u silip M.2'ye kurmak lazım ama zaten Windows kurulu. Ne gerek var, M.2'yi tak çalıştır yapamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bilgisayarımda zaten SATA SSD var, onda yer kalmadığı için M.2 aldım ve bunu bilgisayarcıya dedim. O da dedi ki Windows'u silip M.2'ye kurmak lazım ama zaten Windows kurulu. Ne gerek var, M.2'yi tak çalıştır yapamaz mıyım?
Şart değil evet ama performans artışı olacağı için bilgisayarcı arkadaş öyle demiş. Yani ahırda atın var ama sen eşeğe biniyorsun.

Şu anki hızından memnunsan eğer gerek yok aralarında sadece 3-5 saniye var. Asıl farkı dosya atarken veya internetten bir şey indirip, program kurarken anlarsın.

Benim düşüncem ise M.2'ye kurmanızdır.

Şart değil evet ama performans artışı olacağı için bilgisayarcı arkadaş öyle demiş. Yani ahırda atın var ama sen eşeğe biniyorsun.

SSD'im yavaş değil tek sorun 240GB olması o yüzden bilgisayarcı arkadaşın bilgisi yokmuş şöyle dedi.

Şu anki hızından memnunsan eğer gerek yok aralarında sadece 3-5 saniye var. Asıl farkı dosya atarken veya internetten bir şey indirip, program kurarken anlarsın.

Öyle büyük dosyalar aktaran bir şey yapmıyorum oyun için aldım M.2'yi SATA SSD'im 240GB çünkü.

Öyle büyük dosyalar aktaran bir şey yapmıyorum oyun için aldım M.2'yi SATA SSD'im 240GB çünkü.

İstersen normal HDD'ye kur M.2'ye muzik film yüklesin ne gerek var 😅

Dostum öbürü de SSD hız açısında bir sorunum yok tabii ki M.2 daha hızlıdır ama tekrar uğraşıp ekstradan para vermeye ne gerek var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-13-16-09-54-665_com.whatsapp.png
    Screenshot_2023-12-13-16-09-54-665_com.whatsapp.png
    135,6 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı