M Mülayim Serto Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Gençler PC'yi sattım fakat Windows kurulu olan 240GB'lik SSD'yi çıkarttım yeni sitemde kullanırım diye. 500GB'lik M.2 SSD aldım, bir sorun çıkmaz ise Windows'u M.2'ye mi kurayım yoksa SATA SSD'den mi devam edeyim?
Gençler PC'yi sattım fakat Windows kurulu olan 240GB'lik SSD'yi çıkarttım yeni sitemde kullanırım diye. 500GB'lik M.2 SSD aldım, bir sorun çıkmaz ise Windows'u M.2'ye mi kurayım yoksa SATA SSD'den mi devam edeyim?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Eylül 2023 #2 M.2 SSD'ye kurun elbette, SATA SSD'ye göre çok daha hızlı.
M Mülayim Serto Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #3 Caner Uncu dedi: M.2 SSD'ye kurun elbette, SATA SSD'ye göre çok daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım M.2 SSD yeri ekran kartının üstünde ki yere taksam ısıdan etkilenip performansı düşer mi? Bir sorun olur mu?
Caner Uncu dedi: M.2 SSD'ye kurun elbette, SATA SSD'ye göre çok daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım M.2 SSD yeri ekran kartının üstünde ki yere taksam ısıdan etkilenip performansı düşer mi? Bir sorun olur mu?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Eylül 2023 #4 Mülayim Serto dedi: Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım M.2 SSD yeri ekran kartının üstünde ki yere taksam ısıdan etkilenip performansı düşer mi? Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, takabilirsiniz.
Mülayim Serto dedi: Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım M.2 SSD yeri ekran kartının üstünde ki yere taksam ısıdan etkilenip performansı düşer mi? Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, takabilirsiniz.