- Makaleler
- 1
Daha fazla
Kurulu Windows üzerinden diski silip tekrar oluşturabilirsiniz. Oluştururken "temel disk" olacak şekilde oluşturulmalı. (İçerisinde veri yok anladığım kadarıyla)Ayrıntılarda Windows dinamik sürücülere kurulamaz gibi bir şey yazıyordu. Bunları nasıl GPT olarak biçimlendireceğim?
Ayrıntıları görebilir miyiz?
Ayrıntıları göster dediğin zaman ne çıkıyor?
Ayrıntılarda Windows dinamik sürücülere kurulamaz gibi bir şey yazıyordu. Bunları nasıl GPT olarak biçimlendireceğim?Ayrıntıları görebilir miyiz?
Kurulu Windows üzerinden diski silip tekrar oluşturabilirsiniz. Oluştururken "temel disk" olacak şekilde oluşturulmalı. (İçerisinde veri yok anladığım kadarıyla)Ayrıntılarda Windows dinamik sürücülere kurulamaz gibi bir şey yazıyordu. Bunları nasıl GPT olarak biçimlendireceğim?
Evet 5. formata gidiyorum o zaman. Yine 860 evo ya kurup GPT olarak biçimlendirip format atayım en iyisi.Kurulu Windows üzerinden diski silip tekrar oluşturabilirsiniz. Oluştururken "temel disk" olacak şekilde oluşturulmalı. (İçerisinde veri yok anladığım kadarıyla)
Hocam Windows'u tekrar nasıl kurdunuz? kurulmuyordu ki. Biçimlendirerek yaptınız sadece sanırım.Windows'u tekrar kurup diskleri GPT olarak biçimlendirdim oldu.
Farklı diske kurmuş öncelikle, sonra asıl kurmak istediği diski biçimlendirmiş.Hocam Windows'u tekrar nasıl kurdunuz? Kurulmuyordu ki. Biçimlendirerek yaptınız sadece sanırım.
Haklısınız fakat disklere kurulamadığını fark ettiğim çoktan Windows'u silmiştim.Format atmadan var olan Windows'la
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.