Çözüldü Windows M.2 SSD'ye yüklenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
@AJFA hocam bu sefer de M.2 SSD'ye kuramıyorum.
Sebebi nedir?
Dinamik olduğu için mi acaba?

Dosya Ekleri

• 16471046991335703088942114864798.jpg
    16471046991335703088942114864798.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayrıntılarda Windows dinamik sürücülere kurulamaz gibi bir şey yazıyordu. Bunları nasıl GPT olarak biçimlendireceğim?
Kurulu Windows üzerinden diski silip tekrar oluşturabilirsiniz. Oluştururken "temel disk" olacak şekilde oluşturulmalı. (İçerisinde veri yok anladığım kadarıyla)
Ayrıntılarda Windows dinamik sürücülere kurulamaz gibi bir şey yazıyordu. Bunları nasıl GPT olarak biçimlendireceğim?
Kurulu Windows üzerinden diski silip tekrar oluşturabilirsiniz. Oluştururken "temel disk" olacak şekilde oluşturulmalı. (İçerisinde veri yok anladığım kadarıyla)

Çözüm
Evet 5. formata gidiyorum o zaman. Yine 860 evo ya kurup GPT olarak biçimlendirip format atayım en iyisi.

Hocam Windows'u tekrar nasıl kurdunuz? Kurulmuyordu ki. Biçimlendirerek yaptınız sadece sanırım.
Farklı diske kurmuş öncelikle, sonra asıl kurmak istediği diski biçimlendirmiş.

Format atmadan var olan Windows'la da yapabilirdi ama yolu uzatmış konu sahibi.

Herkese ilgisi alakası için teşekkür ederim. Windows u tekrar kurup diskleri GPT olarak biçimlendirdim ve sorun çözüldü. 5. formattan Windows u doğru diske başarılı bir şekilde kurmayı başardım.
Format atmadan var olan Windows'la
Haklısınız fakat disklere kurulamadığını fark ettiğim çoktan Windows'u silmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı