Windows masaüstü güzelleştirmek için öneri

Scevrin07

Decapat
Daha fazla  
Windows masaüstümü farklı bir şeyler katmak istiyorum neler yapabilirim? Sıkıcı geliyor böyle.

Windows 11 kurun hocam sisteminiz iyiyse, çok hoş. Ayrıca 3. parti yazılımlar ile tema falan kurmayın.

İşlemciniz yeterliyse hareketli arka plan ekleyebilirsiniz.

İşlemciniz yeterliyse hareketli arka plan ekleyebilirsiniz.

Yani Ryzen 7 5800 h ama arada bir kastırıyor.

Windows 11 kurun hocam sisteminiz iyiyse, çok hoş. Ayrıca 3. parti yazılımlar ile tema falan kurmayın.

Hocam kurmustum ama yükseltme ile sonrasında CS de fpsem bir anda 350'den 150'lere düştü o yüzden geri döndüm.

Oyun açık değilken YouTube'da Google'da takılırken açarsınız oyuna girince kapatırsınız.

Oyun açık değilken YouTube'da Google'da takılırken açarsınız oyuna girince kapatırsınız.

Evet haklıısnız aslında.

Hocam bir de bir sorum daha var acaba Torrent'den youn indirmek sıkıntılı mıdır yani oyunlar çok pahalı.

Evet haklıısnız aslında.

Hocam bir de bir sorum daha var acaba Torrent'den youn indirmek sıkıntılı mıdır yani oyunlar çok pahalı.

Hocam hiç girmeyin Torrent işine benim çok basım yandı.

Ben birkaç kere indirdim aslında hiçbir sıkıntı yaşamadım ama nedense hala güvenemiyorum.

Hocam kurmustum ama yükseltme ile sonrasında CS de fpsem bir anda 350'den 150'lere düştü o yüzden geri döndüm.
Hocam ne zaman kurmustunuz?
Sahsen ilk ciktiginda kurdugumda ben de sevmemistim,ancak suanda gayet stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…