Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Windows masaüstümü farklı bir şeyler katmak istiyorum neler yapabilirim? Sıkıcı geliyor böyle.
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Çözümler 4 30 Temmuz 2023 #2 Windows 11 kurun hocam sisteminiz iyiyse, çok hoş. Ayrıca 3. parti yazılımlar ile tema falan kurmayın.
Windows 11 kurun hocam sisteminiz iyiyse, çok hoş. Ayrıca 3. parti yazılımlar ile tema falan kurmayın.
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 İşlemciniz yeterliyse hareketli arka plan ekleyebilirsiniz.
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 zangetsl dedi: İşlemciniz yeterliyse hareketli arka plan ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani Ryzen 7 5800 h ama arada bir kastırıyor. gktu dedi: Windows 11 kurun hocam sisteminiz iyiyse, çok hoş. Ayrıca 3. parti yazılımlar ile tema falan kurmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam kurmustum ama yükseltme ile sonrasında CS de fpsem bir anda 350'den 150'lere düştü o yüzden geri döndüm.
zangetsl dedi: İşlemciniz yeterliyse hareketli arka plan ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani Ryzen 7 5800 h ama arada bir kastırıyor. gktu dedi: Windows 11 kurun hocam sisteminiz iyiyse, çok hoş. Ayrıca 3. parti yazılımlar ile tema falan kurmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam kurmustum ama yükseltme ile sonrasında CS de fpsem bir anda 350'den 150'lere düştü o yüzden geri döndüm.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Temmuz 2023 #5 Scevrin07 dedi: Windows masaüstümü farklı bir şeyler katmak istiyorum neler yapabilirim? Sıkıcı geliyor böyle. Genişletmek için tıkla... Sistem iyiyse walpaper Engine kullanılabilir.
Scevrin07 dedi: Windows masaüstümü farklı bir şeyler katmak istiyorum neler yapabilirim? Sıkıcı geliyor böyle. Genişletmek için tıkla... Sistem iyiyse walpaper Engine kullanılabilir.
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 Oyun açık değilken YouTube'da Google'da takılırken açarsınız oyuna girince kapatırsınız.
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #7 zangetsl dedi: Oyun açık değilken YouTube'da Google'da takılırken açarsınız oyuna girince kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Evet haklıısnız aslında. Hocam bir de bir sorum daha var acaba Torrent'den youn indirmek sıkıntılı mıdır yani oyunlar çok pahalı.
zangetsl dedi: Oyun açık değilken YouTube'da Google'da takılırken açarsınız oyuna girince kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Evet haklıısnız aslında. Hocam bir de bir sorum daha var acaba Torrent'den youn indirmek sıkıntılı mıdır yani oyunlar çok pahalı.
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #8 Scevrin07 dedi: Evet haklıısnız aslında. Hocam bir de bir sorum daha var acaba Torrent'den youn indirmek sıkıntılı mıdır yani oyunlar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç girmeyin Torrent işine benim çok basım yandı.
Scevrin07 dedi: Evet haklıısnız aslında. Hocam bir de bir sorum daha var acaba Torrent'den youn indirmek sıkıntılı mıdır yani oyunlar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç girmeyin Torrent işine benim çok basım yandı.
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #9 Ben birkaç kere indirdim aslında hiçbir sıkıntı yaşamadım ama nedense hala güvenemiyorum.
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Çözümler 4 30 Temmuz 2023 #10 Scevrin07 dedi: Hocam kurmustum ama yükseltme ile sonrasında CS de fpsem bir anda 350'den 150'lere düştü o yüzden geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman kurmustunuz? Sahsen ilk ciktiginda kurdugumda ben de sevmemistim,ancak suanda gayet stabil.
Scevrin07 dedi: Hocam kurmustum ama yükseltme ile sonrasında CS de fpsem bir anda 350'den 150'lere düştü o yüzden geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman kurmustunuz? Sahsen ilk ciktiginda kurdugumda ben de sevmemistim,ancak suanda gayet stabil.