Windows masaüstünde klavye ve mouse çalışmıyor

ümit1934

Picopat
Daha fazla  
Windows 11'i kurdum, ne yaparsam yapayım çalışmadı. Boot menüde çalışıyor. Mavi bir ekran var. PC'yi sıfırlayabildiğimiz CMD'yi açabildiğimiz orada çalışıyor ama PC açılınca çalışmıyor. BIOS pilini söküp taktım RAM'ları tak çıkar yaptım yok çalışmıyor. PC'yi restlemeden çözmenin bir yolu yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'i kurdum, ne yaparsam yapayım çalışmadı. Boot menüde çalışıyor. Mavi bir ekran var. PC'yi sıfırlayabildiğimiz CMD'yi açabildiğimiz orada çalışıyor ama PC açılınca çalışmıyor. BIOS pilini söküp taktım RAM'ları tak çıkar yaptım yok çalışmıyor. PC'yi restlemeden çözmenin bir yolu yok mudur?

24H2 yerine 23H2 kullanınız, ve Microsoft'un kendi sitesinden indiriniz.

Boot menüde çalışıyor Win11 denilen bildiğimiz Bios ekranı mı? /UEFI Bios (F7) /Advanced kısmında "Boot" menüsü var "Secure Boot" seçeneği sizlerde nedir? Standart ve Custom seçilebiliyor default Custom seçili aklıma takıldı hangisi daha iyidir olması gerekendir acaba belki konuyu açan arkadaşın yaşadığı sorun buradan kaynaklanıyor bilemedim.

Ayrıca yeni (ASUS) Bios Update ile UEFI Bios/Advanced/ kısmında "Ai Tweaker" (RAM'lere XMP ayarı yapılan yer) menüsüne iki tane Intel seçeneği eklenmiş. Yeni sistem toplayıp ilk kez Bios açılışında "Intel Default Settings" seçili halde "ASUS OC Profile" var seçili değil. Birde alt satırda "Intel" başlıklı seçenek eklenmiş sadece "Performance" seçili başka ayar yoktu bunlarda ne yapmak lazım anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı