Windows 1903 sürümüne temiz kurulum ile geçmek istiyorum. İnternetteki .ISO'lara pek güvenemediğimden Windows Media Creation Tool'u kullanıyorum. Ancak kurulum USB'si hazırla seçeneğini de seçsem İSO seçeneğini de seçsem bu bilgisayarı yükselte de tıklasam her seferinde "Windows yükleniyor" yazısı 1 saniyeliğine çıkıyor daha hiçbir şey indirmeden anında "İndirmeniz Doğrulanıyor" yazısı çıkıyor. İnternette gördüğüm neredeyse bütün komutları yazdım bir sürü dosya sildim. Tool kullandım en sonunda zaten temiz kurulum yapacaktım diye bilgisayarı sıfırladım ve şaşırtıcı bir şekilde aynı hatayı verdi. Evdeki diğer PC'de de aynı hata çıktı. Ben de internetten şüphelendim. Telefonumun internetini kullandım. Durum yine aynı;
Bunları Chrome üzerinde deneyebilirsiniz. Windows 10 ISO yazarak resmi sayfaya gidin. Sayfayı kapatmandan F12 tuşuna basın geliştirici menüsü açılacaktır. Sol kısımda ise hala site açık kalacaktır. F5 tuşuna basın ve indirme işlemi açılacaktır. Bu şekilde ISO halinde indirebilirsiniz.
Daha kolay yoldan indirmek isteyen ya da konuyu okuyan başka arkadaşlara yardımcı olmak için cevap yazayım yinede...
Sayfayı açtığınız zaman F12 tuşuna basın. İşaretli alandaki simgeye tıklayın.
İşaretli alandaki simgeye tıkladıktan sonra F5 tuşuna bastığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi görünüm çıkacak. Geliştirici alanını kapatmadan bu şekilde devam edin. Sürümü seçerek devam edebilirsiniz ve ISO dosyasını Media Creation Tool olmadan indirebilirsiniz.
Windows 10 ISO 64Bit (Link Geçici Sürelidir. Bir Süre Sonra Kullanılamayacaktır. Resmi Sunucu Adresidir.)