Sanal bellek derken? İşlemler var hizmetler var perfomans var ag iletişim var hangi kısmı istiyorsun?RAM ve sanal bellek kullanımını görmemiz gerekiyor. Görev Yöneticisi'nden görseller ile belirtin.
Cevap vermediniz yolladım kac gundur beklıyorum.RAM ve sanal bellek kullanımını görmemiz gerekiyor. Görev Yöneticisi'nden görseller ile belirtin.
Lite sürüm değilde normal sürüm kurun. Lite sürümlerde sıkıntı olabiliyor."Bilgisayarınızın belleği azalıyor. Diğer programlardan çıkın sonra yeniden deneyin." Hata bu. Ayrıca VLC indirdim, bu da karanlık gösterdi. Ses var göruntu yok. Yardımınızı beklıyorum arkadaşlar. Saygılar.
Eki Görüntüle 330700
istediğin şey ney anlamıyorumki siz tam olarak yazın veya resim atın onagöre bakım onu koplayıp size göstereyim saygılarİstediğim şeyi atmamışsınız. Ayrıca RAM kapasitesi oldukça düşük. Doğrudan RAM ile kaynaklı gözüküyor.
normal surum nerde bulucam ben gezginlerde kurdum gene acılmadı ekran siyah ses var göruntu yokLite sürüm değilde normal sürüm kurun. Lite sürümlerde sıkıntı olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.