Yunus Taha Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #1 Tüm sorunları denememe rağmen, bu hataya bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 19 KB · Görüntüleme: 173
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Ocak 2018 #2 Başka .mp3'te aynı şeyi yapıyor mu? Oynatmak istediğiniz dosyaya tıklamadan önce disk kullanımınız yüksek mi?
Başka .mp3'te aynı şeyi yapıyor mu? Oynatmak istediğiniz dosyaya tıklamadan önce disk kullanımınız yüksek mi?
Yunus Taha Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2018 #3 TheYOLA dedi: Başka .mp3'te aynı şeyi yapıyor mu? Oynatmak istediğiniz dosyaya tıklamadan önce disk kullanımınız yüksek mi? Genişletmek için tıkla... Hepsinde aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
TheYOLA dedi: Başka .mp3'te aynı şeyi yapıyor mu? Oynatmak istediğiniz dosyaya tıklamadan önce disk kullanımınız yüksek mi? Genişletmek için tıkla... Hepsinde aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Mart 2018 #4 Malwarebyte ile sistemi taratın. VLC ile çalıştırmayı deneyin.
Yunus Taha Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2018 #5 Murat5038 dedi: Malwarebyte ile sistemi taratın. VLC ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... VLC ile çalışıyor fakat WMP ile çalışmıyor. Murat5038 dedi: Malwarebyte ile sistemi taratın. VLC ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Taramayı yaptım, şimdi ne yapmalıyım? Dosya Ekleri da.JPG 230,4 KB · Görüntüleme: 110
Murat5038 dedi: Malwarebyte ile sistemi taratın. VLC ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... VLC ile çalışıyor fakat WMP ile çalışmıyor. Murat5038 dedi: Malwarebyte ile sistemi taratın. VLC ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Taramayı yaptım, şimdi ne yapmalıyım?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Mart 2018 #6 Quarantine yazılı butona basıp bekleyin. Yunus Taha dedi: VLC ile çalışıyor fakat WMP ile çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten WMP çalışsın diye vermedim onu kullanırsınız diye önerdim. http://files2.codecguide.com/K-Lite_Codec_Pack_1382_Full.exe Bunu kurun ve WMP ile açmayı deneyin.
Quarantine yazılı butona basıp bekleyin. Yunus Taha dedi: VLC ile çalışıyor fakat WMP ile çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten WMP çalışsın diye vermedim onu kullanırsınız diye önerdim. http://files2.codecguide.com/K-Lite_Codec_Pack_1382_Full.exe Bunu kurun ve WMP ile açmayı deneyin.
Yunus Taha Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2018 #7 Murat5038 dedi: Quarantine yazılı butona basıp bekleyin. Zaten WMP çalışsın diye vermedim onu kullanırsınız diye önerdim. http://files2.codecguide.com/K-Lite_Codec_Pack_1382_Full.exe Bunu kurun ve WMP ile açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat yine çalışmıyor.
Murat5038 dedi: Quarantine yazılı butona basıp bekleyin. Zaten WMP çalışsın diye vermedim onu kullanırsınız diye önerdim. http://files2.codecguide.com/K-Lite_Codec_Pack_1382_Full.exe Bunu kurun ve WMP ile açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat yine çalışmıyor.
Absolute_Gabe Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 154 Çözümler 2 18 Mart 2018 #8 VLC kullanmanı öneririm. Her türlü dosya uzantısını açar.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Mart 2018 #9 Yunus Taha dedi: İndirdim fakat yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Açık olduğumda TW id şifre paylaşın buradan.
Yunus Taha dedi: İndirdim fakat yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Açık olduğumda TW id şifre paylaşın buradan.