Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Windows Media Player'de film izlerken ses sürekli kesiliyor ya da takılıyor bunu nasıl çözerim?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2022 #2 KLCP kullanabilirsin. Download K-Lite Codec Pack Mega
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 kullandım fakat ses takılmaya devam ediyor çözülmedi hala
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mart 2022 #4 Galanderia dedi: Kullandım fakat ses takılmaya devam ediyor, çözülmedi hala. Genişletmek için tıkla... Ses sürücülerini güncelledin mi?
Galanderia dedi: Kullandım fakat ses takılmaya devam ediyor, çözülmedi hala. Genişletmek için tıkla... Ses sürücülerini güncelledin mi?
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #5 Rosalind dedi: Ses sürücülerini güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... driver boosterle her gün güncelliyorum sürücülerimi hani video oynarken ufak bi kesiliyor geri geliyor ses filmler ve tv dede öyle sadece vlc media playerde olmuyor böyle birşey
Rosalind dedi: Ses sürücülerini güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... driver boosterle her gün güncelliyorum sürücülerimi hani video oynarken ufak bi kesiliyor geri geliyor ses filmler ve tv dede öyle sadece vlc media playerde olmuyor böyle birşey