Çözüldü "Windows Media Server" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lakebodom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dosya gezgininde böyle bir ekran ağ'a basınca açılıyor. Ne işe yarıyor tam olarak buradan virüs bulaşma ihtimali var mı? Medya aygıtı dediği için şüphelendim biraz bilgisayarı yeni aldığım için bir şey bulaşsın istemiyorum. Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 9EDD1F5B-19E7-48DF-998D-85B9C4F5869B.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 112
Çözüm
Aynısı bende de var hocam. Birisi router sayfasına gitmeye yarar. Diğeri de modemin paylaşım özelliğinin simgesi. Bir sorun yok.

Aynı internete bağlı cihazlar arasında medya paylaşımı yapmaya yarıyor. Virüs bulaşması pek olası değil.(?)

Windows Media Server multimedya dosyalarını video olur ses olur fark etmez, depolayan ve paylaşan uygulamaları çalıştırır. Herhangi bir ağa bağlı bilgisayar veya cihaz medya sunucusu olarak kullanılabilir. Herhangi bir virüs bulaşmaz. Çalıştırma kısmı bunda.

Bende sadece LAN olarak bilgisayarım. Bağlı başka bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım hocam teşekkür ederim.

@lakebodom bu herhangi bir sorun yaşatmaz.

Ya ben zaten bilgisayarım kısmında çıktığında kaldıra basmıştım. Ondan sonra yine sol kısımda görünce anlam veremedim.

@lakebodom Windows tarafından yapılan sürücü olur server olur hiçbirisi normal sürücüler gibi durduk yere hata vermez. Kafaya takılma durumu olmasın.

Aynısı bende de var hocam. Birisi router sayfasına gitmeye yarar. Diğeri de modemin paylaşım özelliğinin simgesi. Bir sorun yok.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…