E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Geçen gün yanlışlıkla WO Mic mikrofonunu ses ayarlarından sildim ama şimdi bağlanınca mikrofonu görmüyor, nasıl düzelteceğim?
Geçen gün yanlışlıkla WO Mic mikrofonunu ses ayarlarından sildim ama şimdi bağlanınca mikrofonu görmüyor, nasıl düzelteceğim?
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 9 Şubat 2024 #2 Eric Wright dedi: Geçen gün yanlışlıkla WO Mic mikrofonunu ses ayarlarından sildim ama şimdi bağlanınca mikrofonu görmüyor, nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 2110989 Genişletmek için tıkla... Boşluğa sağ tıkla, devre dışı bırakılmış aygıtları göster’i işaretle. Yanlışlıkla aygıtı devre dışı bıraktıysan gözükecektir aygıta sağ tıkla ve etkinleştir Artı 0 Eksi
Eric Wright dedi: Geçen gün yanlışlıkla WO Mic mikrofonunu ses ayarlarından sildim ama şimdi bağlanınca mikrofonu görmüyor, nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 2110989 Genişletmek için tıkla... Boşluğa sağ tıkla, devre dışı bırakılmış aygıtları göster’i işaretle. Yanlışlıkla aygıtı devre dışı bıraktıysan gözükecektir aygıta sağ tıkla ve etkinleştir