muhammedsungur Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Başlıkta belirtğim gibi Windows ses giriş ayıtı olarak görüyor ama sesi almıyor. İşinize yarayabilecek ekran görüntüsü:
Başlıkta belirtğim gibi Windows ses giriş ayıtı olarak görüyor ama sesi almıyor. İşinize yarayabilecek ekran görüntüsü:
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.850 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 muhammedsungur dedi: Başlıkta belirtğim gibi Windows ses giriş ayıtı olarak görüyor ama sesi almıyor. İşinize yarayabilecek ekran görüntüsü: Eki Görüntüle 2529639 Genişletmek için tıkla... Mikrofonunuz jak çıkışlı mı? Masaüstü sistemse ön panele mi bağladınız?
muhammedsungur dedi: Başlıkta belirtğim gibi Windows ses giriş ayıtı olarak görüyor ama sesi almıyor. İşinize yarayabilecek ekran görüntüsü: Eki Görüntüle 2529639 Genişletmek için tıkla... Mikrofonunuz jak çıkışlı mı? Masaüstü sistemse ön panele mi bağladınız?
muhammedsungur Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Rowaulf dedi: Mikrofonunuz jak çıkışlı mı? Masaüstü sistemse ön panele mi bağladınız. Genişletmek için tıkla... Jak ile ön panelden bağladım.
Rowaulf dedi: Mikrofonunuz jak çıkışlı mı? Masaüstü sistemse ön panele mi bağladınız. Genişletmek için tıkla... Jak ile ön panelden bağladım.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.850 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 muhammedsungur dedi: Jak ile ön panelden bağladım. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio yöneticisinden "aygıt takılı iken jak saptamasını etkinleştir" ayarını açın hocam.
muhammedsungur dedi: Jak ile ön panelden bağladım. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio yöneticisinden "aygıt takılı iken jak saptamasını etkinleştir" ayarını açın hocam.
muhammedsungur Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 Rowaulf dedi: Realtek Audio yöneticisinden "aygıt takılı iken jak saptamasını etkinleştir" ayarını açın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki oraya nereden giriliyor tam olarak yazınca çıkmadı. Not: Sürücüyü güncelledim sonra geldi hocam. Rowaulf dedi: Realtek Audio yöneticisinden "aygıt takılı iken jak saptamasını etkinleştir" ayarını açın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yaptım ama olmadı. Son düzenleme: 8 Temmuz 2025
Rowaulf dedi: Realtek Audio yöneticisinden "aygıt takılı iken jak saptamasını etkinleştir" ayarını açın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki oraya nereden giriliyor tam olarak yazınca çıkmadı. Not: Sürücüyü güncelledim sonra geldi hocam. Rowaulf dedi: Realtek Audio yöneticisinden "aygıt takılı iken jak saptamasını etkinleştir" ayarını açın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yaptım ama olmadı.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.850 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #6 muhammedsungur dedi: Hocam peki oraya nereden giriliyor tam olarak yazınca çıkmadı. Not: Sürücüyü güncelledim sonra geldi hocam. Hocam böyle yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarınız şu şekilde olsun:
muhammedsungur dedi: Hocam peki oraya nereden giriliyor tam olarak yazınca çıkmadı. Not: Sürücüyü güncelledim sonra geldi hocam. Hocam böyle yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarınız şu şekilde olsun:
muhammedsungur Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #7 Rowaulf dedi: Hocam ayarlarınız şu şekilde olsun: Eki Görüntüle 2530170 Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar aynı şekilde ama halen daha çalışmıyor.
Rowaulf dedi: Hocam ayarlarınız şu şekilde olsun: Eki Görüntüle 2530170 Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar aynı şekilde ama halen daha çalışmıyor.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.850 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #8 muhammedsungur dedi: Hocam ayarlar aynı şekilde ama halen daha çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu arka panelde test ettiniz mi?
muhammedsungur dedi: Hocam ayarlar aynı şekilde ama halen daha çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu arka panelde test ettiniz mi?
muhammedsungur Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #9 Rowaulf dedi: Mikrofonu arka panelde test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 3 girişe de taktım sadece bir girişte girişin içinde oynatıkça cızırtı sesi iletiyor.
Rowaulf dedi: Mikrofonu arka panelde test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 3 girişe de taktım sadece bir girişte girişin içinde oynatıkça cızırtı sesi iletiyor.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.850 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #10 muhammedsungur dedi: Evet 3 girişe de taktım sadece bir girişte girişin içinde oynatıkça cızırtı sesi iletiyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonda arıza olabilir mi hocam? Bu ayarlarda çalışması gerek, hangi mikrofonu kullanıyorsunuz?
muhammedsungur dedi: Evet 3 girişe de taktım sadece bir girişte girişin içinde oynatıkça cızırtı sesi iletiyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonda arıza olabilir mi hocam? Bu ayarlarda çalışması gerek, hangi mikrofonu kullanıyorsunuz?