ilhan_uyduran Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2016 #1 Ben videoya ses eklemek için movie maker indirmek istiyorum. Ama ne yazık ki indirirken bana aşağıdaki hatayı veriyor. Benim de fazla bir bilgim olmadığından dolayı sorunu çözemiyorum. Lütfen yetkili arkadaşlar, abiler duruma el atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2016
Ben videoya ses eklemek için movie maker indirmek istiyorum. Ama ne yazık ki indirirken bana aşağıdaki hatayı veriyor. Benim de fazla bir bilgim olmadığından dolayı sorunu çözemiyorum. Lütfen yetkili arkadaşlar, abiler duruma el atabilir mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Mayıs 2016 #2 İşletim sistemi ne? Çöpleri temizledin mi? Hangi AV kullanıyorsun?
DarkLightning Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 273 Makaleler 2 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme 26 Mayıs 2016 #3 Windows Forum'daki bu konu işine yarayacaktır. Sağ tıklayarak Türkçeye çevirirsen işlemini kolaylıkla halledebilirsin.
Windows Forum'daki bu konu işine yarayacaktır. Sağ tıklayarak Türkçeye çevirirsen işlemini kolaylıkla halledebilirsin.
ilhan_uyduran Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2016 #4 Silinen üye dedi: Windows Forum'daki bu konu işine yarayacaktır. Sağ tıklayarak Türkçeye çevirirsen işlemini kolaylıkla halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Size çok teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Windows Forum'daki bu konu işine yarayacaktır. Sağ tıklayarak Türkçeye çevirirsen işlemini kolaylıkla halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Size çok teşekkür ederim.
DarkLightning Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 273 Makaleler 2 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme 27 Mayıs 2016 #5 Rica ederim.