Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Windows mu Kaspersky mi? Hangisi daha iyidir? (Kaspersky Free olan sürüm)
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 7 Eylül 2023 #2 Reis_Gezer dedi: Windows mu Kaspersky mi? Hangisi daha iyidir? (Kaspersky Free olan sürüm) Genişletmek için tıkla... Kaspersky tabii ki, Windows CPU sömürmekten başka bir halta yaramıyor.
Reis_Gezer dedi: Windows mu Kaspersky mi? Hangisi daha iyidir? (Kaspersky Free olan sürüm) Genişletmek için tıkla... Kaspersky tabii ki, Windows CPU sömürmekten başka bir halta yaramıyor.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 7 Eylül 2023 #3 İnternette sürekli bir şeyler indirme peşindeyseniz ve indirdiğiniz yerler dandirikse Kaspersky kullanın gerekirse.
İnternette sürekli bir şeyler indirme peşindeyseniz ve indirdiğiniz yerler dandirikse Kaspersky kullanın gerekirse.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 Kaspersky alırsan zaten Windows'un butun yetkilerini alıyor yani ekstra kaliteli koruma icin Kaspersky.
Kaspersky alırsan zaten Windows'un butun yetkilerini alıyor yani ekstra kaliteli koruma icin Kaspersky.
Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 ahmet_kıran dedi: İnternette sürekli bir şeyler indirme peşindeyseniz ve indirdiğiniz yerler dandirikse Kaspersky kullanın gerekirse. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows otomatik olarak ona yetki veriyor herhalde.
ahmet_kıran dedi: İnternette sürekli bir şeyler indirme peşindeyseniz ve indirdiğiniz yerler dandirikse Kaspersky kullanın gerekirse. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows otomatik olarak ona yetki veriyor herhalde.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.338 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 7 Eylül 2023 #6 Defender iyi değil bence, Kaspersky Free Cloud kurmanızı öneririm.
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 7 Eylül 2023 #7 Microsoft Microsoft was founded in 1975, with headquarters in Redmond, Washington. Microsoft Security Essentials was introduced in 2009 as standalone malware www.av-comparatives.org Kaspersky Kaspersky was founded in 1997, with headquarters in Moscow, Russia. The company produces software for home users and businesses, including a www.av-comparatives.org Karşılaştırın buradan yapılan testler mevcut Kaspersky daha iyi koruma sağlıyor
Microsoft Microsoft was founded in 1975, with headquarters in Redmond, Washington. Microsoft Security Essentials was introduced in 2009 as standalone malware www.av-comparatives.org Kaspersky Kaspersky was founded in 1997, with headquarters in Moscow, Russia. The company produces software for home users and businesses, including a www.av-comparatives.org Karşılaştırın buradan yapılan testler mevcut Kaspersky daha iyi koruma sağlıyor
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 7 Eylül 2023 #9 Kullanma birşey gerek yok. Ben bir sürü şey indiriyorum antivirüs kullanmadan birşey olmuyor. Windows defender dahi kapalı. (5 yıldır)
Kullanma birşey gerek yok. Ben bir sürü şey indiriyorum antivirüs kullanmadan birşey olmuyor. Windows defender dahi kapalı. (5 yıldır)
Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #10 mMichaelMYERS dedi: Kullanma bir şey gerek yok. Ben bir sürü şey indiriyorum antivirüs kullanmadan bir şey olmuyor. (5 yıldır) Genişletmek için tıkla... PC'de önemli bilgiler var. Riske atamam.
mMichaelMYERS dedi: Kullanma bir şey gerek yok. Ben bir sürü şey indiriyorum antivirüs kullanmadan bir şey olmuyor. (5 yıldır) Genişletmek için tıkla... PC'de önemli bilgiler var. Riske atamam.