Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Bu kısmı nasıl değiştirebilirim? Bir uygulama falan var mı?
Ato01 Attopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 Değiştiremezsiniz, bir yolu yok Artı 0 Eksi
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ato01 dedi: Değiştiremezsiniz, bir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Var beyefendi. Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ato01 dedi: Değiştiremezsiniz, bir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Var beyefendi.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.372 Çözümler 18 Yer Batman 26 Mayıs 2023 #4 Buyurun Microsoft Store uygulaması. Artı 0 Eksi
Ato01 Attopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 MusaEnes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var beyefendi. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsan de ama bana ''beyefendi'' diye hitap etme, gıcık oluyorum Artı 0 Eksi
MusaEnes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var beyefendi. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsan de ama bana ''beyefendi'' diye hitap etme, gıcık oluyorum
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #6 ED Crasher dedi: Buyurun Microsoft Store uygulaması. Eki Görüntüle 1794550 Genişletmek için tıkla... Bu uygulama gerçekten çok güzel bunu kullanabilirsiniz. Hem görünüşü de değiştiriyor daha iyi oluyor (şahsi fikrim) Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Buyurun Microsoft Store uygulaması. Eki Görüntüle 1794550 Genişletmek için tıkla... Bu uygulama gerçekten çok güzel bunu kullanabilirsiniz. Hem görünüşü de değiştiriyor daha iyi oluyor (şahsi fikrim)