Windows nasıl etkinleştirilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
35
Yer
Slytherin
Daha fazla  
Crack'li Windows 10 Pro kullanıyorum. Hayatımda hiç orijinal Windows kullanmadım. Fakat arka planda mining yapılabileceği gibi risklerin olduğunu öğrendim. Birkaç aya bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Konu önemli olduğu için şimdiden açtım ki toplayacağım zaman elim ayağıma dolaşmasın. Anladığım kadarıyla önce Windows deneme sürümü indiriliyor sonra da lisans etkinleştirmek için anahtar giriliyor. Şimdiye kadar yanlışım varsa düzeltin. İki sorum var:

1- OEM Key diye bir şey gördüm fakat hepsi güvenilir değilmiş. Çok pahalı olmamak üzere (50 lira civarı) önerebileceğiniz güvenilir anahtarlar var mı? Güvenilir olduğu nasıl anlaşılır?

2- Yine Crack'li Office 2019 kullanıyorum. Sanıyorum ki onun için de ayrı lisans falan almak gerekiyor. Aynı şekilde güvenilir öneriniz var mı, nasıl güvenilir olduğu anlaşılır?

Konuyu zamanından önce açtığım için özür dilerim fakat çok önemli bir konu. İnsan o kadar para verince her şey düzgün olsun istiyor.

Etkinleştirme Windows'u internette birkaç yöntem var başlangıç uyarısını kaldırmak için onu yap etkinleştirmeden kullan.

Peki önerebileceğiniz retail key var mı? 50-60 lira civarı.

Tamam uyardığınız için teşekkür ederim.

İlla 50-60 lira olmasına gerek yok. Ben mesela birkaç ay önce 30 liraya almıştım şimdi 10 TL olmuş aynı ürün. ePttAVM'den alabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Nasıl abarttıysam Windowsu pahalı bir şey bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…