Windows nasıl kurtarılır?

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhaba. HDD'imi çökerttim. İçindeki dosyalar duruyor fakat açılmıyor, NTLDR hatası veriyor (CTRL + ALT + DEL gibi bir şey). Şimdi Windows 10 ISO dosyasını bir DVD'ye yazacağım. DVD'ye yazdığım ISO dosyasıyla format atmadan Windows'u geri açabilir miyim? Bu arada Windows'un kendinde olan, Windows Disk Yansıması Yazıcı programıyla yazacağım sorun olur mu? Önerebileceğiniz bir program var mı?

Onarım yapabiliyorsun.

Çöken Windows sürümünün aynısını yazdır bir disk veya USB'ye, yazdırdıktan sonra tak ve Boot et. Gelen ekranda onarım yapma seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Eğer farklı bir bilgisayar bulabilirsen HDD'yi söküp o bilgisayarda harici olarak açabilir, içindeki dosyalara erişim sağlayabilirsin.

Eğer farklı bir bilgisayar bulabilirsen HDD'yi söküp o bilgisayarda harici olarak açabilir, içindeki dosyalara erişim sağlayabilirsin.
Merhaba. Laptopumun HDD'si çöktü, masaüstüm ile bağlanabiliyorum. Amacım laptopu kaldığım yerden kullanmaya devam edebilmek. Tekrardan kopyalama ve formatla uğraşmak istemiyorum.
Bende DVD var USB bellek yok. Sanırım bu program sadece USB için. Denedim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…