P proesthuskara Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Yanlışlıkla 2 defa Windows yükledim nasıl sileceğim? USB'yi taktım Windows Setup ekranına nasıl gelebilirim?
Yanlışlıkla 2 defa Windows yükledim nasıl sileceğim? USB'yi taktım Windows Setup ekranına nasıl gelebilirim?
Çözüm neXusTS 1 Şubat 2024 proesthuskara dedi: BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. Komple sileceğim. Genişletmek için tıkla... BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın.
proesthuskara dedi: BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. Komple sileceğim. Genişletmek için tıkla... BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 proesthuskara dedi: Yanlışlıkla 2 defa Windows yükledim nasıl sileceğim? USB'yi taktım Windows Setup ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS menü falanmı? proesthuskara dedi: Yanlışlıkla 2 defa Windows yükledim nasıl sileceğim? USB'yi taktım Windows Setup ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Yoksa komple Windows'umu sileceksiniz? Artı 0 Eksi
proesthuskara dedi: Yanlışlıkla 2 defa Windows yükledim nasıl sileceğim? USB'yi taktım Windows Setup ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS menü falanmı? proesthuskara dedi: Yanlışlıkla 2 defa Windows yükledim nasıl sileceğim? USB'yi taktım Windows Setup ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Yoksa komple Windows'umu sileceksiniz?
KS KS P proesthuskara Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. MamiDigital dedi: BIOS menü falanmı? Yoksa komple Windows'umu sileceksiniz? Genişletmek için tıkla... Komple sileceğim. Artı 0 Eksi
BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. MamiDigital dedi: BIOS menü falanmı? Yoksa komple Windows'umu sileceksiniz? Genişletmek için tıkla... Komple sileceğim.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 proesthuskara dedi: BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. Komple sileceğim. Genişletmek için tıkla... BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın. Artı 0 Eksi Çözüm
proesthuskara dedi: BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. Komple sileceğim. Genişletmek için tıkla... BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #5 proesthuskara dedi: BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. Komple sileceğim. Genişletmek için tıkla... Başka bir işletim sistemine geçmekmi istiyorsun Linux gibi. Artı 0 Eksi
proesthuskara dedi: BIOS menüsünü açabiliyorum ancak kurulum dosyasınolan USB'yi açamıyorum. Komple sileceğim. Genişletmek için tıkla... Başka bir işletim sistemine geçmekmi istiyorsun Linux gibi.
KS KS P proesthuskara Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #6 MamiDigital dedi: Başka bir işletim sistemine geçmekmi istiyorsun Linux gibi. Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Başka OS'a geçmeyi düşünmüyorum 2 defa Windows yükledim o yüzden. neXusTS dedi: BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın. Genişletmek için tıkla... Oldu. Format atmak da başarılı oldı. Son düzenleme: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
MamiDigital dedi: Başka bir işletim sistemine geçmekmi istiyorsun Linux gibi. Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Başka OS'a geçmeyi düşünmüyorum 2 defa Windows yükledim o yüzden. neXusTS dedi: BIOS Boot kısmından 1. sıraya taktığınız USB belleği alın. Genişletmek için tıkla... Oldu. Format atmak da başarılı oldı.