Windows neden berbat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C# gibi .NET dilleri ile çalışacaklarsa Windows Server kullanıyorlardır diye düşünüyorum. Yine de büyük bir çoğunluğu Linux.
Ki artık ASP.NET Core ile Windows Server'a da gerek kalmadı. Artık Linux tabanlı sunucuların yolu ASP için de açıldı, bu değişikliği yapan da Microsoft'un ta kendisi.

Babam 1GB RAM'le 7 kullanıyor? Hem de 64 Bit? Ne var yani adam sıkıntı etmiyor...
Bende sorun etmiyorumki zaten, 32bit işletim sistemini ben önermedim.Eğer benim gibi oyun oynamıyorsanız XFCE ortamında 200MB daha az RAM kullanımına sahip olurum, daha kârlı, oyun oynuyor iseniz kusura bakmayın ama Linux/GNU dağıtımlarında oyun performansı aramayın.
Denedim ama bırak LTSC'yi, LTSB bile iyi çalışmadı.

Düşünme ve okuma yetisine sahip olmayınca bu tür yorumları görmek normal işte

Düşünme ve okuma yetisine sahip olmayınca bu tür yorumları görmek normal işte.
Karşıt fikirlerinizi ve neden böyle düşündüğünüzü belirtin, düzgünce tartışalım. Böyle belirttiğinizde sanki bir bilginiz yok da sırf önyargıyla yaklaşıyorsunuz gibi görünüyor. Bilginiz yok demiyorum, varsa da şu yöntemle bunu ifade edemiyorsunuz, bu açık.

En az 60 kere anlatmışımdır tarafsız bir şekilde ancak araştıran veya okuduğunu yedirebilen birini görmedim bu forumda.

Açıkcası hiç uğraşmıyorum artık, öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Direkt at gözlüğünden bakan fanboy bir kişilik işte, gerçekten bilmek isteyen araştırır bulur zaten gerekli açıklamaları

Okuma ve düşünme yetim var merak etmeyin.

Yorumum gayet de düzgün. Bu da bize bir şeyi açıklıyor. Fanboysunuz.
Dediğiniz sorunların 1 tanesini dahi windows 10'da yaşamadım? Patates bilgisayarlar ile windows 10 Kullanıp insanlar yavaşlığında şikayet edince gülesim geliyor.

Dediğiniz sorunların 1 tanesini dahi windows 10'da yaşamadım? Patates bilgisayarlar ile windows 10 Kullanıp insanlar yavaşlığında şikayet edince gülesim geliyor.
Microsoft o zaman sistem gereksinimlerini öyle düşük tutmayacak?

Herkesin iyi bir sistemi yok. Hem kullandığım sistem çoğu Windows kullanıcısının kullandığı sistemlere benziyor.

Linux akıp gidiyor benim sistemimde. Windows 10 ise salyangoz kadar yavaş. Açıklayın bakalım bunu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…