Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba. Sosyaldeki sistem önerilerinde windows'u sepete koymuyorlar, direk sistemi yazıyorlar. Bizim windows'da satın almamız gerekiyor. Fakat neden onu koymuyorlar?
Eski sistemdeki Windows yeni sisteme aktarılıyor mu? Ben Windows 8'den 7'ye geçtim. Tekrar 8'e geçmek istediğimde laptopumda bios'a gömülü anahtarı buldum fakat windows key'i kabul etmedi.
Ben orijinal windows 8 lisansı olan bütün bilgisayarlara, recoveri kismi olmasa dahi, win 8 olsa bile, bu güne kadar hic bir sorun yaşamadan 8.1 kurdum. Üstelik te key girmiyorum . biostaki key sen otomatik etkinlesiyor. Hatta neredeyse hepsi win8 sl oluyor.
İşletim sistemini ayrı olarak kendiniz sepete ekleyebilirsiniz Sistem tavsiyelerini daha da ilerletmeyi düşünüyoruz zaten. Bu gibi detaylar karşınıza çıkabilir yakında
Ben orijinal windows 8 lisansı olan bütün bilgisayarlara, recoveri kismi olmasa dahi, win 8 olsa bile, bu güne kadar hic bir sorun yaşamadan 8.1 kurdum. Üstelik te key girmiyorum . biostaki key sen otomatik etkinlesiyor. Hatta neredeyse hepsi win8 sl oluyor.
Zaten Windows 8'den 8.1'e bedava geçiyor. Mağazaya zaten güncelleme geliyor. Ben tekrar 8'e dönmek istediğimde Windows'u silip geçmektense Microsoft'tan indirdiğim yükseltme paketiyle geçmek için kodu girdiğimde kabul etmiyor. Bende anlamadım.