Windows neden toplama bilgisayar önerilerinde yok ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BaranOyunda

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba. Sosyaldeki sistem önerilerinde windows'u sepete koymuyorlar, direk sistemi yazıyorlar. Bizim windows'da satın almamız gerekiyor. Fakat neden onu koymuyorlar?

Son düzenleme:
Windows eski sistem de olabilir. DVD halinde almış olanlar olabilir. Veya Linux kullanacak olanlar olabilir. Bence bu yüzden.

Eski sistemdeki Windows yeni sisteme aktarılıyor mu? Ben Windows 8'den 7'ye geçtim. Tekrar 8'e geçmek istediğimde laptopumda bios'a gömülü anahtarı buldum fakat windows key'i kabul etmedi.

Bilmiyorum, kabul etmedi. Bende Windows 7'de kaldım.

Ben orijinal windows 8 lisansı olan bütün bilgisayarlara, recoveri kismi olmasa dahi, win 8 olsa bile, bu güne kadar hic bir sorun yaşamadan 8.1 kurdum. Üstelik te key girmiyorum . biostaki key sen otomatik etkinlesiyor. Hatta neredeyse hepsi win8 sl oluyor.

Korsan kullanımı mümkün olduğundan olabilir. Öğrenciyse DreamSpark üyeliği olabilir.

Ben orijinal windows 8 lisansı olan bütün bilgisayarlara, recoveri kismi olmasa dahi, win 8 olsa bile, bu güne kadar hic bir sorun yaşamadan 8.1 kurdum. Üstelik te key girmiyorum . biostaki key sen otomatik etkinlesiyor. Hatta neredeyse hepsi win8 sl oluyor.
Zaten Windows 8'den 8.1'e bedava geçiyor. Mağazaya zaten güncelleme geliyor. Ben tekrar 8'e dönmek istediğimde Windows'u silip geçmektense Microsoft'tan indirdiğim yükseltme paketiyle geçmek için kodu girdiğimde kabul etmiyor. Bende anlamadım.

Laptopun altında yazar win 8 keyi. Microsoftun sitesinden keyi girip orjinal 8.1 indirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı