H hectmiller Femtopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Yeni FreeDOS bilgisayar aldım. 20-30 liraya Windows 11 satan yerler 100-200 liraya da satan yerler var. Ama pek bir bilgim yok. Bunları aldığımda bilgisayara zarar verir mi bilmiyorum. Vermiyorsa nereden alayım?
Merhaba. Yeni FreeDOS bilgisayar aldım. 20-30 liraya Windows 11 satan yerler 100-200 liraya da satan yerler var. Ama pek bir bilgim yok. Bunları aldığımda bilgisayara zarar verir mi bilmiyorum. Vermiyorsa nereden alayım?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Mayıs 2024 #2 Sağlamlisans güvenilir.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın! www.lazimbana.com Ben buradan almıştım neredeyse 1 yıl oldu. Sorun yaşamadım.
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın! www.lazimbana.com Ben buradan almıştım neredeyse 1 yıl oldu. Sorun yaşamadım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #4 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Güvenilir siteden alırsan bir şey olmaz buradan alabilirsiniz.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Güvenilir siteden alırsan bir şey olmaz buradan alabilirsiniz.