Merhaba,
Bilgisayarım siyah ekran vermişti ben de farklı bir HDD ile açtım, çalıştı. Kendi HDD'sini biçimlendirip sıfırdan Windows kurmak istiyorum karşıma şöyle bir ekran çıktı, ne yapmalıyım?
Temiz bir kurulum olmasını istiyordum ne yapmam lazım.
Adında sürücü sıfır yazanların hepsine tek tek sil deyin. En sonunda kalan ayrılmamış bölüme tıklatıp yeni deyin. Sonrasında elinizde birkaç parça oluşacak. Kurabileceğiniz bir tanesi olacak zaten. Diğerlerinin boyutları MB seviyesinde kalıyor.
Adında sürücü sıfır yazanların hepsine tek tek sil deyin. En sonunda kalan ayrılmamış bölüme tıklatıp yeni deyin. Sonrasında elinizde birkaç parça oluşacak. Kurabileceğiniz bir tanesi olacak zaten. Diğerlerinin boyutları MB seviyesinde kalıyor.
0 numaralı sürücüdeki her şey gider. Bunu daha önceden göze aldığınızı düşünüyorum. Windows anahtarınız anakartta ya da mail adresinizdedir. Orası ile alakası olmaz. O ufak kısımlar işletim sistemi için.
Laptopu ikincis el aldım Win anahtarını bulamayabilirim birkere daha böyle bir sıkıntı oldu hiçbirşeyi silmeden yükledim ilk zamanlarda kasma dışında sorun yaşamadım dediğim gibi hepsi sürücü 0 şimdi hepsini siler yeni olusturusam ve benden Win 10 Key'ini falan isterse orijinal lisansim kaybolursa çok üzülürüm ne yapayım sizce.
0 Numaralı sürücüdeki her şey gider. Bunu daha önceden göze aldığınızı düşünüyorum. Windows anahtarınız anakartta ya da mail adresinizdedir. Orası ile alakası olmaz. O ufak kısımlar işletim sistemi için.