Windows .NET Framework ve DirectX hatası

Furkan_R4KT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd
Arkadaşlar selam. Bugün bilgisayarımı Windows 7 yapmayı düşünüyorum ama 2 tane sıkıntım var.

1. .NET Framework yüklenirken öncelikle bir sertifika hatası alıyorum, serfitikayı bulup yüklüyorum ve zaman damgası hatası alıyorum.

2. DirectX'i yüklerken "a cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify the Cryptographic" hatası alıyorum.

Bu hataların çözümü var mıdır veya .NET Framework ve DirectX yüklü Windows 7 sürümü var mıdır bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?

Hocam bu dahi işe yaramadı son çare çözümü formatla bulmuşum ama Windows 8 dede oyunlar biraz daha az FPS veriyor.

Sırf FPS için Windows 7'ye dönmenize gerek yok FPS attırma yöntemlerine bakabilirsiniz YouTube'dan bende az sonra Windows 7'den Windows 8'e Update yapacağım

Sırf FPS için Windows 7'ye dönmenize gerek yok FPS attırma yöntemlerine bakabilirsiniz YouTube'dan bende az sonra Windows 7'den Windows 8'e Update yapacağım

Hocam benim ekran kartı bayağı eski Windows 7 uyumlu yani. Aslında Vista uyumlu sanırsam kasasında Windows Vista yazıyor ama XP ve Vista'da artık çoğu uygulama açmaz diye tahmin ediyorum.

Vista da artık çoğu uygulama açmaz diye tahmin ediyorum.

Vista extended kernel konuma bakabilirsin Chrome ve Firefox kurabilirsin.
Sistem özelliklerin nedir?

3GB RAM ATI Radeon X1550 512MB ekran kartı Intel Core 2 Duo E4500 2.20GHz hocam. Zula Minecraft San Andreas (multiplayer) ve ETS 2'nin çok eski sürümlerini oynuyorum.

3GB RAM ATI Radeon X1550 512MB ekran kartı Intel Core 2 Duo E4500 2.20GHz hocam. Zula Minecraft San Andreas (multiplayer) ve ETS 2'nin çok eski sürümlerini oynuyorum.
İstersen Windows 8.1'e güncelle ve tekrar bak belki FPS sorunun düzelir.

İstersen Windows 8.1'e güncelle ve tekrar bak belki FPS sorunun düzelir.

Hocam 8.1'e güncellemiştim bu konuyu açmadan önce her oyunda 5FPS falan bir düşüş yaşadım. Sonra Windows 8 yaptım.

Hocam 8.1'e güncellemiştim bu konuyu açmadan önce her oyunda 5FPS falan bir düşüş yaşadım. Sonra Windows 8 yaptım.
Windows 7'yi de önermem çünkü driver desteği falan kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…