Windows OEM key aktifleştirme

ugursal98

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dün yeni aldığım laptopa Windows 10 yükledim ve OEM key alarak aktifleştirmek istiyorum. Aktifleştirme işlemini nasıl yaparım?

Bu arada bir bilgisayarda size göre olmazsa olmaz programları söylerseniz sevinirim.
Laptop: Lenovo Legion Y530 modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, aramaya ürün yazarsanız "ürün kimliğinizi doğrulayın" isimli kısımdan yapabilirsiniz. Program olarak, Steam ve Güvendiğiniz bir site varsa Torrent bence önceliğimdir, bunların dışında ihtiyaca bağlı olarak farklı şeyler de yükleyebilirsiniz.

Format attığınız panelde key soruyor o zaman girmeniz gerekiyor.

Teşekkürler hocam. OEM keyi www.yazılımbudur.com sitesinden almayı düşünüyorum güvenilir midir ?
Format attığınız panelde key soruyor o zaman girmeniz gerekiyor.
Ürün anahtarım yok seçeneğini işaretleyerek yükledim Windows'u hocam. Onun için şuan deneme sürümünde kullanıyorum.

Teşekkürler hocam. OEM keyi www.yazılımbudur.com sitesinden almayı düşünüyorum güvenilir midir ?
Daha önce kullanamadım hocam, bir şey diyemem o yüzden. Birkaç siteye bakın N11'de falan da olması lazım uygun bulduğunuz yerden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…