Ben bundan 5-6 ay önce 7 liraya almıştım. Hem laptopumda hem masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum ve hiçbir sorunu olmadı. Zaten bir kere etkinleştirdiğin zaman yetiyor. Satan satıcının yorumlarına bakıp tercih etmenizi tavsiye ederim
Ben bundan 5-6 ay önce 7 liraya almıştım. Hem laptopumda hem masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum ve hiçbir sorunu olmadı. Zaten bir kere etkinleştirdiğin zaman yetiyor. Satan satıcının yorumlarına bakıp tercih etmenizi tavsiye ederim.
Neye göre önermiyorsunuz? Sebebi nedir? Öğrenmek için soruyorum.
Şahsen bana OEM Key ile lisans yapmak mantıklı geliyor. Bildiğim kadarıyla lisans anakartına bağlanıyor ve aynı anakartı kullandığınız sürece lisansınız devam ediyor. Anakart da sürekli değiştireceğim bir parça olmadığı için benim için 30-40 liraya Windows lisanslamak mantıklı bir seçenek.
"Önermiyorum" dediğinizde bunun bir sebebi olmalı. Sisteme bir zararı mı var? Keyler sahte mi? Herhangi kısıtlayıcı bir özelliği mi var? Nedir?
Edit: OEM Key yerine korsan yazılım öneren arkadaşın mesajları silindi. Benim cevabım onaydı.
OEM keyler için:
1 - Windows'un sunucusunda bir key etkinleştirilebiliyorsa o key sahte olamaz
2 - Sahte olması durumunda en fazla iptal edilir
3 - Tüm recommended güncellemeleri alabilirsiniz
KMS ve türevi araçlar için:
1 - Resmi sunucuyu devre dışı bırakır
2 - Güvenlik güncelleştirmelerini alamayabilirsiniz
3 - Tool ile birlikte sisteminize virüs girebilir ve arkada kripto para kazıp üstünüzden para kazanabilir ya da kredi kartı bilgilerinizi kolayca çalabilir.