Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #11 refly dedi: Ben de satıcıda yorum olmadığını gördüm ondan sonra şüpheye düştüm. Öneriniz için teşekkürler. Bu siteyi duymuştum fakat diğer siteler gibi büyük olmadığı ççin güvenememiştim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz, sorun olmaz. Mesai saatleri içerisinde olursa hemen yolluyorlar. Mesai saati dışında kalırsa ertesi güne sarkabiliyor.
refly dedi: Ben de satıcıda yorum olmadığını gördüm ondan sonra şüpheye düştüm. Öneriniz için teşekkürler. Bu siteyi duymuştum fakat diğer siteler gibi büyük olmadığı ççin güvenememiştim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz, sorun olmaz. Mesai saatleri içerisinde olursa hemen yolluyorlar. Mesai saati dışında kalırsa ertesi güne sarkabiliyor.
Krmassil24 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 213 Çözümler 6 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2021 #12 OEM Key 11 liraya aldım 7-8 aydır sıkıntısız kullanıyorum 100 lira biraz fazla gibi 10 liralıklar falanda sıkıntısız çalışıyor.
OEM Key 11 liraya aldım 7-8 aydır sıkıntısız kullanıyorum 100 lira biraz fazla gibi 10 liralıklar falanda sıkıntısız çalışıyor.
R refly Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #13 Taspar dedi: Alabilirsiniz, sorun olmaz. Mesai saatleri içerisinde olursa hemen yolluyorlar. Mesai saati dışında kalırsa ertesi güne sarkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bugün siteye girdim ve baktım fiyatı bana uygun geldi fakat müşteri hizmetlerine sorduğumda MAK lisans olduğunu söylediler. Size hangi lisansı yolladılar?
Taspar dedi: Alabilirsiniz, sorun olmaz. Mesai saatleri içerisinde olursa hemen yolluyorlar. Mesai saati dışında kalırsa ertesi güne sarkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bugün siteye girdim ve baktım fiyatı bana uygun geldi fakat müşteri hizmetlerine sorduğumda MAK lisans olduğunu söylediler. Size hangi lisansı yolladılar?