Windows OEM laptop iadesi

Keşke hocam olsaydim giderdik. Açıkçası FPS droplar oluyordu ama bu kadar belirgin ve surekli hissetmedim. Servise gitmeniz iyi olabilir en azindan içiniz rahatlar.

Servise gitmeyi düşünüyorum,değişim yapacaklarını zannetmiyorum.
İade yapsalar aynısını geri alamam.
Yazılım güncellemesi bekliyorum sizde de droplar oluyorsa muhtemelen bu seride bir sıkıntı olabilir.
Şu an mikro şekilde oluyor.

Değişim zor hocam MyASUS'dan test yapin isterseniz basit donanimsal sorunlari bulur. Yani tavsiyem diger ozelliklerinden memnunsaniz yazi bekleyin BIOS güncellemeleri ile duzelebilir en kotu doa raporu alirsiniz.

Değişim zor hocam MyASUS'dan test yapin isterseniz basit donanimsal sorunlari bulur. Yani tavsiyem diger ozelliklerinden memnunsaniz yazi bekleyin BIOS güncellemeleri ile duzelebilir en kotu doa raporu alirsiniz.
Cihazdan genel olarak memnunum.
Bunun dışında da görünen hiçbir sıkıntısı yok.
Muhtemelen bekleyeceğim artık

Yok hocam Gaming laptop almayi düşünüyorsanız gayet iyi seri malzeme kalitesi, yazilim, sogutma performansi rakiplerine gore iyi ozellikleri.

Aynen hocam özellikle tasarım konusunda kendini çeken bir ürün. Ancak artık Gaming değil de masaüstü tercihim.

Aynen hocam özellikle tasarım konusunda kendini çeken bir ürün. Ancak artık Gaming değil de masaüstü tercihim.

Kesinlikle hocam evinizde gecirdiginiz zaman daha fazlaysa masaustu alin+ustune tablet daha mantıklı daha az paraya mal oluyor.

Kesinlikle hocam evinizde gecirdiginiz zaman daha fazlaysa masaustu alin+ustune tablet daha mantıklı daha az paraya mal oluyor.
Tablet ben sevmiyorum hocam. Kaç yıl oldu kullanmayalı. Onun yerine bütün parayı bilgisayara yatırmak daha iyi olur donanım açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…