J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 4 Şubat 2021 #1 Windows'u kurdum. 2 gün sonra etkinleştirdim. Fakat PowerPoint, Excel gibi Windows programlarını nasıl kurulacağını bulamadım.
Windows'u kurdum. 2 gün sonra etkinleştirdim. Fakat PowerPoint, Excel gibi Windows programlarını nasıl kurulacağını bulamadım.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Microsoft - Office’i indirme Microsoft Office sürümünüz bilgisayarınıza yüklü olarak geldiyse, bir yedek sürüm indirebilir veya sipariş edebilirsiniz. www.microsoft.com Buradan. Hesap açıp anahtarınızı girmeniz gerekli.
Microsoft - Office’i indirme Microsoft Office sürümünüz bilgisayarınıza yüklü olarak geldiyse, bir yedek sürüm indirebilir veya sipariş edebilirsiniz. www.microsoft.com Buradan. Hesap açıp anahtarınızı girmeniz gerekli.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.235 Makaleler 14 Çözümler 113 4 Şubat 2021 #3 Deneme amaçlı isterseniz bu araç ile de indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
Deneme amaçlı isterseniz bu araç ile de indirilebilir: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 4 Şubat 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: Microsoft - Office’i indirme Microsoft Office sürümünüz bilgisayarınıza yüklü olarak geldiyse, bir yedek sürüm indirebilir veya sipariş edebilirsiniz. www.microsoft.com Buradan. Hesap açıp anahtarınızı girmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... bu hatayı aldım ne yapmalıyım?
Baş-ül Adam dedi: Microsoft - Office’i indirme Microsoft Office sürümünüz bilgisayarınıza yüklü olarak geldiyse, bir yedek sürüm indirebilir veya sipariş edebilirsiniz. www.microsoft.com Buradan. Hesap açıp anahtarınızı girmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... bu hatayı aldım ne yapmalıyım?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #5 Jex Blake dedi: Eki Görüntüle 865789 bu hatayı aldım ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oraya daha önceden satın almış olduğunuz Office ürün anahtarını girmeniz gerek.
Jex Blake dedi: Eki Görüntüle 865789 bu hatayı aldım ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oraya daha önceden satın almış olduğunuz Office ürün anahtarını girmeniz gerek.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 4 Şubat 2021 #6 Baş-ül Adam dedi: Oraya daha önceden satın almış olduğunuz Office ürün anahtarını girmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın! www.lazimbana.com Bu linkteki Key'i alıp etkinleştirdim başka bir Key daha mı lazım bu durumda?
Baş-ül Adam dedi: Oraya daha önceden satın almış olduğunuz Office ürün anahtarını girmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın! www.lazimbana.com Bu linkteki Key'i alıp etkinleştirdim başka bir Key daha mı lazım bu durumda?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #7 Jex Blake dedi: Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın! www.lazimbana.com Bu linkteki Key'i alıp etkinleştirdim başka bir Key daha mı lazım bu durumda? Genişletmek için tıkla... Office ürünlerinin Key'leri faklı olur. Key almanız gerek.
Jex Blake dedi: Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın! www.lazimbana.com Bu linkteki Key'i alıp etkinleştirdim başka bir Key daha mı lazım bu durumda? Genişletmek için tıkla... Office ürünlerinin Key'leri faklı olur. Key almanız gerek.
D dijitaldunya1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #8 Öğrencilere ücretsiz yükleme imkanı vermekte windows