Nesnacefe Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, benim masaüstü bilgisayarım var eski bir laptopum vardı laptop un harddiskinde Windows 7 yüklü onu masaüstü bilgisayarıma takabilir miyim, takarsam sorun olur mu?
Merhaba arkadaşlar, benim masaüstü bilgisayarım var eski bir laptopum vardı laptop un harddiskinde Windows 7 yüklü onu masaüstü bilgisayarıma takabilir miyim, takarsam sorun olur mu?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Eski bilgisayarımın HDD'sini takmıştım ve tamamen boş gözüküyordu. İşletim sistemin başka bir işletim sistemi algılayınca onu siliyor sanırım.
Eski bilgisayarımın HDD'sini takmıştım ve tamamen boş gözüküyordu. İşletim sistemin başka bir işletim sistemi algılayınca onu siliyor sanırım.
Nesnacefe Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 Nemai dedi: Eski bilgisayarımın HDD'sini takmıştım ve tamamen boş gözüküyordu. İşletim sistemin başka bir işletim sistemi algılayınca onu siliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Nemai dedi: Eski bilgisayarımın HDD'sini takmıştım ve tamamen boş gözüküyordu. İşletim sistemin başka bir işletim sistemi algılayınca onu siliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Emredönmez42 Centipat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 19 20 Ocak 2021 #4 Nemai dedi: Eski bilgisayarımın HDD'sini takmıştım ve tamamen boş gözüküyordu. İşletim sistemin başka bir işletim sistemi algılayınc. Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları otomatik silinir veyahut içinde ki dosyalar aynı şekilde gözükür dosyaları silip sıfırlayarak kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz.
Nemai dedi: Eski bilgisayarımın HDD'sini takmıştım ve tamamen boş gözüküyordu. İşletim sistemin başka bir işletim sistemi algılayınc. Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları otomatik silinir veyahut içinde ki dosyalar aynı şekilde gözükür dosyaları silip sıfırlayarak kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz.