Windows olan SSD'nin içindekileri nasıl tamamen temizlenir?

Ayazu

Hectopat
SSD veya HDD modeli
crucial BX500 240GB
Anakart
B450M S2H
Arkadaşlar benim evimde eskiden kullanmış oldugum bir SSD var tahminimce içinde Windows var ve ben bu SSD'nin içindeki her şeyi silip şu an kullandıgım kasada ek disk olarak kullanmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Veya bu SSD'nin çalışıp çalışmadıgını öğrenmek istiyorum eğer çalışmıyorsa kasa üzerinde bir sıkıntı yaratır mı?

Arkadaşlar benim evimde eskiden kullanmış oldugum bir SSD var tahminimce içinde Windows var ve ben bu SSD'nin içindeki her şeyi silip şu an kullandıgım kasada ek disk olarak kullanmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Veya bu SSD'nin çalışıp çalışmadıgını öğrenmek istiyorum eğer çalışmıyorsa kasa üzerinde bir sıkıntı yaratır mı?
Ssd yi sorunsuz kullanabilirsiniz. Pc kapaliyken gerekli bağlantilari yapip pc yi açın. Windows logosuna sağ tıklayıp disk yöneticisini açın ve diske sağ tıklayarak biçimlendir diyin.

SSD çalışmıyorsa en fazla sistem kilitlenir. Diski bilgisayarınıza takın > disk yönetimini açın > diske sağ tıklayın > birimi sil deyin (Windows var ise program kullanmanız gerekebilir) > ardından tekrar sağ tıklayıp yeni birim oluşturun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı